Стефан Данаилов е приет във Военномедицинска академия в София заради влошено здраве

Ламбо събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция. Досега Данаилов се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря

Стефан Данаилов е приет по спешност във Военно-медицинска академия, съобщи NOVA.

Големият български актьор е настанен в Интензивното отделение на болницата. Според източници на NOVA, събирал вода в белите дробове и се налагало да му се направи пункция.

Лабмо е на ръба. Изтеглили са му 1,4 литра кръв от левия дроб. В съзнание и вече може да диша, научи Епицентър.бг от близките на актьора. 

От нас каквото можахме направихме, оттук нататък Господ да е с него, са казали лекарите. От посявките , които са направили, ще стане ясно как в следващите дни може да се овладее тежкото възпаление на белите дробове.

Никой не се допуска до него, само племеницата му е влязла да го види за малко. 

Важното е, че Ламбо вече може да диша и ужасната болка в гърдите вече е преминала. Това дава оснавние на лекарите да смятат, че ще успеят да овладеят възпалението.

Досега Ламбо се възстановяваше след операция в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

След инцидент през август, Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. 

След допълнителни изследвания, направени през септември, на Данаилов бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Стискаме палци всичко да мине благополучно и любимият на всички българи актьор отново да ни зарадва с присъствието си.

 

 

Станете почитател на Класа