Румен Радев: Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание!

Румен Радев: Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание!
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    28.08.2019
  • Share:

"Необяснимо и недопустимо обаче е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи", коментира държавният глава

"Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание". Това съзря в поведението на премиера Борисос президентът Радев.

"Необяснимо и недопустимо е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи", подчерта държавният глава.

 

Резултат с изображение за борисов гневен

 

 „Генерал Дяков е изключително стойностен професионалист и човек. Получи много добро предложение за работа след толкова много години в системата за сигурност. Нямам право да го задържа“.

Това коментира днес пред журналисти в Гълъбово държавният глава Румен Радев, попитан каква е истината за напускането на началника на НСО ген. Данчо Дяков и за възникналото напрежение между институциите, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът е в Гълъбово по случай тържественото отбелязване на 50-годишнината на града.

„Необяснимо и недопустимо обаче е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи. Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание“, посочи още Румен Радев.

Държавният глава добави, че решаването на тежките проблеми, пред които е изправена най-бедната държава в ЕС, изисква силно лидерство и реални действия, а не самохвалство и скалъпени интриги с цел бягство от отговорност.

В отговор на въпрос за изнесената информация за силното замърсяване на въздуха в град Гълъбово президентът заяви, че това системно обгазяване означава или че държавата е слаба и не може да изпълни контролните си функции, или зависимост от частни корпоративни интереси.

 

 

Станете почитател на Класа