И без ГЕРБ ще се строи метрото, няма нищо драматично Фандъкова да отиде в опозиция

И без ГЕРБ ще се строи метрото, няма нищо драматично Фандъкова да отиде в опозиция
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    25.10.2019
  • Share:

"Гласуването в неделя ще гарантира началото на една друга перспектива. Защото ГЕРБ, каквото и да са направили, вече буксуват. Налице е развитие в застой. И без ГЕРБ ще се строи метрото. И без ГЕРБ в управлението, ще продължим напред. И няма нищо драматично Йорданка Фандъкова да отиде в опозиция. Твърде много време управляваха и малко се самозабравиха". Това заяви лидерът на БСП-София и водач на листата за общински съветници Калоян Паргов на среща с граждани. На срещата присъстваха и кандидатът за кмет на с. Негован Илиян Игнатов, Милко Панов, кандидат за кмет на район „Нови Искър“, както и народният представител Димитър Данчев и кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова.

 

"Познавам много добре проблемите на селото, които досега не са решавани. Проблеми има с канализацията, парка, незаконните сметище, липсата на спортни площадки. Когато стана кмет ще работя и ще направя всичко възможно, за да ги решим", увери Илиян Игнатов, кандидат на БСП кмет на с. Негован.

"На 27-и нека направим правилния избор. Нека да гласуваме за промяната с номер 56. Ако допуснем още четири години бездействие и само да си говорим за канализация, за детски градини, за читалище. Не е нужно да пропуснем още един мандат, още четири години са много време. А проблемите в района, във всички села са едни и същи. Просто районът ни се е превърнал в разграден двор. А ако няма ограда, която да ти пази двора, всички ще минат през него", категоричен беше Милко Панов.

Станете почитател на Класа