Българите – черния дроб на планетата! (ВИДЕО)

Българите са черния дроб на планетата, затова нашия народ не може да изчезне казвал учителя Петър Дънов.

 

 

 

 

 

Бог е отредил на Българския народ една много специфична роля, поради тази причина тук страданията и противоречията са най-големи. В България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно.

Няма друг народ, който да е минал през толкова страдания! Разногласията ни са пословични и за да ни обедини, Бог ни прекарва през огън и жупел.“ 

Доказателство за това е този клип, който публикуван в деня на будителя още преди 6 години и от тогава до сега не се е променило много в нашата страна.

 

Ако си българин, ще се свиваш в черупката си – твърдял Дънов. – Но ако в духовния свят имало нужда от стълб, хващали българин, защото е твърд. Затова се и прераждаме тук – за да се научим на упоритост. 

До скоро се чудех как да възприема този човек, но не случайно той е бил толкова популярен в България – точно както богомилите, преди това. Пак според него, заради тяхното прогонване народа ни е бил наказан с 5 века Турско робство.

 

Мисията на българите е да разпространят идеята за единство между всички същества. В материалното не ни върви, затова у нас трябва да се развие вярата, да бъдем носители на древна култура и нови духовни идеи, които ще обхванат целия свят!

 

Според Дънов българският е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и словото на Бога, защото българският народ е най-древният на земята за това у нас има толкова много гадатели, екстрасенси и ясновидци.

 

В българите тече три вида кръв и имат три основни черти. Най-първо по нашите земи са живели старите траки, които са се наричали благати хора или благари. Те са правили добрини. От тях българинът е приел наклонността към мистичното и духовното. После са дошли славяните от тях българите са приели духа на жертвата и самоотричането. Накрая са дошли Аспаруховите българи от които сме наследили храбростта и силната воля.

 

Както се вика – кофти е да си Българин, но вече е късно! Така, че не се предавайте, а се борете с простотията около Вас.

 

p.s. Тази статия е поздрав за всички будни българи по случай деня на Будителя. Между другото има твърдение, че деня на Будителя произхожда от Буда. Самият той, както и Ведите произхождат от древна династия с бългхарски (бактрийски) произход. Знае се, че българите също произлизат от тази древна цивилизация (древния град Балгх е със същия градоустройствен план, като нашата Плиска).  Тя била много развита цивилизация за времето си, страна на високи, бели хора. 

 

Етнонима Българин значел учител, велик човек. Остатък от това време е броенето в глаголицата: АЗ, БУКИ, ВЕДИ, ГЛАГОЛИ и т.н.

*Забележка: Краят на клипа е много важен!
 

Станете почитател на Класа