Весела Лечева: Това правителство е вредно за България. То не свърши нищо за гражданите

Весела Лечева: Това правителство е вредно за България. То не свърши нищо за гражданите
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    12.01.2020
  • Share:

Работата на опозицията е да бъде там, където правителството отсъства, където хората не се чувстват подкрепени и бедстват.

Не сме доволни от начина на управление на държавата. България се управлява под натиск. Надявам се, че кризата в Перник ще бъде преодоляна. Работата на опозицията е да бъде там, където правителството отсъства, където хората не се чувстват подкрепени и бедстват. Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3 депутатът от БСП Весела Лечева.

"Станислав Владимиров е наш кмет – той е лоялен член на БСП. Няма напрежение между левицата и кмета на Перник. Той трябва да бъде сред гражданите, малко след избирането си Владимиров се сблъска с тежка хуманитарна криза", каза още тя.

"Ще бъде дадена алтернатива за решението на водната криза в Перник. Ние сме на страната на перничани и защитаваме интересите им. Проблемът в този сектор беше неглижиран в последните 10 години. Язовирите в Шумен, Ловеч и Сливен също са в лошо състояние", допълни депутатът от БСП.

"Това правителство не бих го поздравила за нищо - вижда се грешното харчене на парите на данъкоплатците", коментира Лечева.

"Ще приемем всеки, който не е съгласен с управлението”, отговори тя на въпрос дали БСП би се коалирала с “Демократична България”

“Това правителство е вредно за България. То не свърши нищо за гражданите”, завърши Весела Лечева.

 

 

 

Станете почитател на Класа