Митинг на Тръмп избухна в овации когато Дон-младши излезе на сцената

Тълпата на митинг от кампанията на президента на САЩ Доналд Тръмп в Ню Хемпшир, бурно приветства сина му, Доналд-младши, с гръмки скандирания „46!", когато той излезе на сцената. Това предизвика доста разнопосочни реакции в социалните медии.


Най-големият син на 45-ия президент на САЩ бе приветстван с особено топло посрещане в Манчестър, Ню Хемпшир, където баща му проведе митинг. Загрявайки тълпата преди появата на вицепрезидента Майк Пенс и Тръмп старши, Дон-младши се появи широко усмихнат пред събралите се, което ги подтикна да скандират „46 ... 46!"


Самият Дон-младши призова привържениците на екипа на Тръмп да не прескачат събитията, като каза „сега е време да се съсредоточим върху непосредствения дневен ред - да се гарантира вторият мандат на Тръмп".


"Уау, нека да е стъпка по стъпка ... нека се тревожим за 2020 г. Това е всичко, върху което трябва да се съсредоточим, нека продължаваме да печелим."


Въпреки това, по-късно по време на митинга, тълпата отново избухна в същите възгласи, когато президентът покани Дон-младши обратно на сцената.


Тръмп похвали зет си Джаред Кушнер за „сключване на сделки, които са толкова красиви за тази страна" – което очевидно се отнася до мирния план за Близкия изток, който беше отхвърлен от всички фракции в самата Палестина – похвали дъщеря си Иванка и после - Дон младши за правене на „добра реч".


„Добра реч направи Дон-младши, нали?", попита президентът и добави: „Те са добри деца. Те преминаха през много неща с мене. "


Самото предположение, че Тръмп-младши може да последва стъпките на баща си, предизвика буря от реакции на противниците на 45-тия президент.
"46? Чудите се какво е това ..... ....... е, това е общият брой години затвор за Стоун, Манафорт, Гейлс, Флин, Коен и останалата част от топ екипа на Тръмп.", пише един коментатор.


Имаше обаче и такива, които предположиха, че скандирането е препратка към самия Тръмп.


„Не знаят ли, че той все още ще е 45-тият, ако бъде преизбран?", попита един критик. „Тъпня е да скандират„ 46 "."


Междувременно от другата страна на пътеката консерваторите посрещнаха възгласите с ентусиазъм, като някои стигнаха дотам да коментират, че Дон-младши е идеално подходящ за работата.

Станете почитател на Класа