Зад кулисите на "Столичани в повече"

Месец преди старта на 13-тия сезон на "Столичани в повече" от bTV отчитат, че той е рекордьор в много отношения. За любимия сериал работят над 700 души екип - пред и зад камера, които създават единствената суперпродукция, привлякла над 1 800 000 зрители.

 

https://image.voyo.bg.sof.cmestatic.com/media/images/995x604/Mar2013/61093212.jpg

 

От 2011 година, екипът е заснел 170 епизода, което е равносилно на около 70 пълнометражни филма. Венета Георгиева влезе в гардероба на поредицата, за да разбере какви трансформации могат да очакват феновете от любимите си персонажи в Извор.

 

Albena Pavlova Galabina Stolichani v poveche 13

 

Албена Павлова повдигна завесата за сюжета на предстоящите епизоди, като разкри, че героинята й Гълъбина Чеканова ще стане секретарка. Напрежението между поръчката на моливи, хартия и вода ще доведе до поредица от драматични и комични ситуации в 12-те епизода, които стартират на 1 март в 21:00 часа по bTV. Къщата й отново ще се оживи с нови изненади, но проблеми от мащаба на еврофондове и радиация, ще докажат, че двете семейства, отец Григорий и Пацо са неизтребими „като хлебарки".

 

https://image.voyo.bg.sof.cmestatic.com/media/images/995x604/Aug2011/60833348.jpg

 

Редом до нея, на секретарско бюро, ще седне и актрисата Силвия Лулчева, която ще остане вярна на себе си и ще поддържа „депутатско ниво". За зла участ, новият кмет на Извор не е удовлетворен от нейната работа, но поне слухът, че съпругът й и изневерява, не е потвърден.

 

Liubo Neikov Rangel Stolichani v poveche 13

 

Любимият комик на България Любо Нейков сподели пред екипа на „Преди обед", че е щастлив да бъде по-официално „барнат" в новия сезон на „Столичани в повече" по bTV. Неговият герой Рангел Чаканов отново ще се опита да стане крупен бизнесмен, да „влезе в схемата и да се облажи от системата". Интересните и любопитни случки той определи като абсолютно копие на действителността и изваждане на показ на всичко, което се случва в държавата. Разбира се – от страната на шегата! А едно от основните му притеснения е, че около колегите му „се завъртат млади гаджета", а за него остава само работата.

 

През какви забавни и драматични приключения ще минат Чаканови и Лютови в 13 сезон на „Столичани в повече", кои нови актьори ще стъпят на снимачната площадка и ще успеят ли героите да осъществят заветната си цел да забогатеят без да работят, зрителите ще видят от 1 март, всеки петък в 21:00 часа по bTV.

Станете почитател на Класа