Майкъл Бей с нова информация за “Трансформърс 4″

След отварянето на атракцията Transformers: The Ride 3D в увеселителния парк на Universal Studios в Холивуд, режисьорът на франчайза Майкъл Бей най-накрая сподели своите планове за четвъртата и последна част, режисирана от него, от поредицата “Трансформърс“, която ще се появи по кината на 27 юни 2014 година.

Бей спомена, че филмът ще има изцяло нов актьорски състав: “Това не е рестарт на поредицата. Това може би е грешната дума. Не искам да назовавам проекта като ребуут, защото хората ще си помислят, че започваме отначало, както се случи и със Спайдър-mен. Но ние не правим това. Ние взимаме историята, която ви разказахме в три филма и поемаме с нея в нова посока. А тези три части от нея, които вече видяхте, остават в историята. Започваме създаването на нещо напълно различно.“

Въпреки, че сценарият, написан от Ерен Крюгер, все още не е завършен, Бей намеква, че едно от местата, което може да видим във филма, ще бъде в космоса.

“Това изглежда като логичното продължение, нали? Желанието ми е да изляза за малко извън планетата, но не да го направя по твърде научно-фантастичен начин. Все още искам да поддържам нещата на земно ниво.“

Без значение какъв ще е резултата, Бей е решил да намали бюджета на своята продукция на 165 милиона долара, което е с около 30 милиона по-малко в сравнение с един от летните блокбъстъри на изминалата година – “Трансформърс 3“.

Освен “Трансформърс 4“, Бей работи и върху криминалната комедия “Болка и изгода” (“Pain and gain“), в която ще видим Дуейн Джонсън и Марк Уолбърг и чиято премиера е насрочена за 12 април следващата година.

Cineview.eu

Станете почитател на Класа