Как да спечелиш любимия мъж завинаги?

В дъното на душата си всеки мъж има четири първични емоционални нужди, до които би могла да достигнеш с фини флирт финтове... Вникни в душата му и се намъкни под кожата му.

Да, пада си по теб, но щеше да е страхотно, ако можеше категорично да заявиш, че е луд по теб, нали? Ето и един дообъркващ въпрос: съществува ли точно определен момент, в който твоят човек изневиделица решава: „Да, мисля, че я обичам!“? Ами... сама осъзнаваш, че няма как да ти дадем ясен отговор, но има няколко най-общи принципи. При силния пол съществуват определени вродени нужди, които трябва да бъдат посрещнати, преди да се почувства истински свързан с теб. Когато един мъж осъзнае, съзнателно или не съвсем, че ти си идеална по всички тези параграфи, точно тогава ще е способен да се реши на стъпката „обвързване“.

Нуждата да покровителства

Вярваш или не, набедените за представители на силния пол са родени да бъдат глава на семейство. Когато те закриля от беди, се чувства мъжествен, а това го кара да се чувства добре. Не казваме, разбира се, че трябва да се правиш на безпомощна, но ако му позволиш да се добере до уязвимостта ти, ще отключиш инстинкта му да се грижи за теб. Дай му шанс да вземе нещата в свои ръце и му благодари след това. Когато един мъж те свързва с възможността да се чувства като Супермен, той, разбира се, ще има желание да се обвърже с теб.

Ето кои дреболии го карат да се чувства като герой в присъствието ти...

Намери му работа

Помоли го да поправи или изобрети нещо за теб. Изпълнението на конкретни задачи е един от начините да се добереш до него, като повишаваш самочувствието му, че е успял.

Потърси мнението му.

Независимо, че имаш възможност да избираш между поне 400 добри оферти за онова пътуване в интернет, това, че искаш да знаеш какво мисли точно той, му показва, че цениш преценката му, колкото и външния му вид.

Носи дрехи с деликатни материи.

Коприната и кадифето са материали, които повишават мъжкия интерес. Те акцентират върху по-нежната ти, женствена природа, която ускорява страстните му инстинкти.

Нуждата да се чувства свободен

Дори емоционално стабилните представители на силния пол искат да бъдат уверени, че ще запазят своята уникална идентичност след като станат половинка от щастлива двойка. Като му покажеш, че по никакъв начин не очакваш да се промени заради теб, ще почувства, че наистина го разбираш и не заплашваш самоличността му. По този начин ще усети достатъчно сигурна почва под краката си, за да се обвърже.

Ето тези няколко фини маневри ще му покажат, че връзката с теб не е равносилна на оковаване с вериги...

Отпусни му края.

Мъжете ненавиждат да им бъдат поставяни каквито и да било социални задръжки, така че не го затрупвай със съвместни планове. Когато му дадеш да разбере, че ти си независима мацка, която има свой собствен живот, ще оцени компанията ти повече, ще бъде по-открит, когато е край теб – и ще започне да се чуди какво правиш, когато не сте заедно - още един начин да го накараш да те преследва.

Сподели страховете си.

Мъжете доста често се оттеглят, защото дълбоко в себе си вярват, че целта на всички мацки е да получат пръстен на безимения. Затова, ако имаш известни резерви по повод на сериозните връзки, позволи му да го узнае. Ще се успокои, защото самата ти също навлизаш в непознати води и не се опитваш да го хванеш в капана си.

Преобрази се.

Малките промени във визията ти – да речем конска опашка днес и пусната коса утре, например – ще му напомнят, че като личност имаш още милиарди лица. В превод: няма риск да се потопите в монотонна рутина и да умрете от скука заедно...

Уважавай личното му пространство.

Физическото разстояние, което си е изцяло негово, е огромен знак за независимост за един мъж. Покажи му, че уважаваш това като стоиш далеч от чекмеджетата на бюрото му и не си позволяваш да вдигаш телефона у тях.

Нуждата да блесне

Може би ти се струва самонадеян, но със сигурност все още се чувства несигурен. Довери ни се, мъжете имат нужда да знаят, че ги уважават и оценяват. Когато компанията ти действа подхранващо на личната му самооценка не само вътрешно, а и в очите на околните, той несъзнателно ще търси обвързване с теб.

Ето как да му подскажеш колко много значи за теб и да го тласнеш към следващата стъпка в отношенията ви.

Направи го по-щастлив.

Смей се, когато някой от двамата направи гаф по време на секс. Гледайте глупави комедии заедно. Когато се чувства зле, се погрижи да го изведеш на някое забавно местенце, за да го успокоиш. Като му подаваш рамо в стресови ситуации, ще се превърнеш в жизненоважна част от живота му.

Демонстрирай комуникативните си умения.

Мъжете се справят прекрасно с дейностите, за които се изисква лявата половина от мозъка като търговия и спорт, но могат да бъдат доста тромави в социалните обноски. Поеми нещата в свои ръце и очаровай хората, които срещате, ще ти бъде ужасно благодарен. Е, може да поревнува от тези нови приятели, но какво пък...

Постави му интелектуално предизвикателство.

Някои мисловни забавления – като скрабъл, пъзел и шах – притежават способността да събудят страстта му. Звучи леко налудничаво, но доказателството, че се справяш със загадки, те издига в очите му като желан избор, в който да „инвестира“ гените си.

Позволи му да се наслади на най-блестящата ти същност.
Възможността да види как изглеждаш през очите на другите, му напомня колко специална мацка си всъщност. Покани го на място, където ще блеснеш със способностите си (караоке или просто забавно парти) или го накарай да застане до теб, докато някой симпатичен мъж ти хвърля сластни погледи...

Нуждата от уют

Влюбването е химичен процес, при който постепенно се развива и обвързване на по-дълбоко ниво, което се случва, когато окситоцинът нахлуе в мозъка. Би могла да дадеш воля на тези „любовни хормони“ като му дадеш да разбере, че вие двамата просто си пасвате. Когато се чувства толкова удобно с теб, че спира да мисли за връзката ви, а просто й се наслаждава, изведнъж ще открие, че е лудо влюбен в теб.

Виж как става.

Позволи му да шпионира.

Ако си позволиш да се обличаш и да придаваш финални щрихи на визията си директно пред очите му, ще увеличиш процента на интимността помежду ви, защото другите мъже не стават свидетели на тази подробност от ежедневието ти. Просто се постарай да не прекаляваш. Нека види как си слагаш пудра и червило, но не изпадай в отвратителни ситуации – да види как епилираш горната си устна, например...

Сгответе заедно.

Мотаенето около храна увеличава нивата на окситоцин при мъжете. Колкото по-често приготвяте вечерята заедно, толкова повече ще асоциира хубавите емоции, които му доставя храната, с теб.

Измъкни му душата с памук.

Когато пазаруваш храна за вкъщи и нямаш специални предпочитания по повод на марката продукти, които взимаш, се спри на нещо, което знаеш, че харесва. На подсъзнателно ниво ще се почувства като у дома си в твоето местенце. Подремни близо до него или се отпусни напълно в обятията му, за да те види във възможно най-спокойната поза, която същевременно показва, че му гласуваш пълно доверие.

Какво го кара да предприеме отстъпление?
Някои фактори го отклоняват от пътя на любовта...

1) Получава нова възможност

Повишението често означава по-дълго работно време или допълнителни курсове за квалификация. Вместо да се опитат да балансират това с любовния си живот, мъжете превръщат кариерата си в приоритет и вярват, че една стабилна връзка би трябвало да успее да преодолее това препятствие. Така че, ако се задава някакво голямо събитие, той може да забави темпото.

2) Никога не спориш с него

Разбира се, че мразят да спорят, но ако по никакъв начин не покажеш негативна реакция, когато тотално се е издънил, става дори по-зле. Един мъж би се притеснил, че ти:

а) си бомба със закъснител, която ще избухне всеки момент;
б) си напълно отчаяна мацка
или
в) не си достатъчно влюбена в него, за да ти пука. Всеки един от трите извода ще го накара да преосмисли отношенията ви.

3) Просто се паникьосва

Много мъже се притесняват, че ако имат сериозна връзка, ще трябва да се откажат от нещо, което им харесва – приятели, ергенски излизания, ... Така че когато един представител на силния пол осъзнае, че е хлътнал, може да се почувства ужасно застрашен и да се отдръпне за известно време. Ако успееш да не оправдаеш страховете му, въпреки поведението му на едно пораснало бебе, съвсем скоро ще се завърне.

Източник: Беладона

Станете почитател на Класа