Столичните общински съветници няма да паркират безплатно в центъра

Столичният общински съвет прие промените в наредбата за паркирането и общинските съветници няма да имат привилегии да паркират в центъра.  Гласуваха 42 общински съветници, от тях 41 „за” и 1 „против”. Против гласува само общинският съветник от ГЕРБ Екатерина Йорданова. За мен привилегията е със знак на равенство на признание. За мен е важно да паркирам, когато е нужно, максимално бързи и безпроблемно, за да мога да посветя времето си на нещо по-важно, каза Йорданова.
Нашият колектив е показвал през годните, че е прекрасен колектив и не очаквам той да се отдели от мен. Ние не се явяваме на другарски съд. Това е част от едни други структури и от едно друго време. Ние сме демократична организация, каза Йорданова.
61 карти за общинските съветници и една карта за кмета на София са лични. Картата за служебния ви автомобил има номер и не може да се използва извън работно време. Аз използвам служебния си автомобил само в работно време, каза председателят на Столичния общински съвет – Елен Герджиков. Общинският съветник от БСП Росен Малинов напусна съдебното заседание.
www.focus-news.net

Станете почитател на Класа