"ЧЕЗ Електро България" зае осмо място сред най-големите нефинансови компании в страната

"ЧЕЗ Електро България" зае осмо място сред най-големите нефинансови компании в България в престижната класация ТОР 100 SEE 2012 на медиата за бизнес и финансова информация SeeNews. В регионалната класация на 100-те най-големи компании в Югоизточна Европа дружеството е на 64-та позиция, съобщиха от компанията.
Главният оперативен директор на „ЧЕЗ България” Петър Баран получи награда за класирането на "ЧЕЗ Електро България" от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев на церемония в четвъртък вечерта. В събитието взеха участие също министърът на външните работи Николай Младенов, управители на най-големите компании в България, представители на бизнеса и медиите.
„Това е голямо признание за нас в труден за икономиката момент. Искам да ви уверя, че този успех не е случаен. През последните години положихме много усилия за оптимизиране на дейностите, за повишаване на ефективността и за подобряване на качеството на услугите”, каза Петър Баран след церемонията по награждаването.
focus-news.net

Станете почитател на Класа