Бойко Борисов от ГЕРБ срещу Валентин Михов от ГОРД

През последните три години у нас всичко стана лично. Борисов говори в първо лице единствено число - „аз давам, аз не давам!" Всъщност става дума за нашата държава, за нашите пари и за нашия живот. Борисов обича да превръща анонимните в „протежета за един ден" и да унижава успелите хора, тези които имат личен авторитет, име и биография. Като Валентин Михов.
Михов е човек с безспорна кариера, преди някой да е чул за „най-личния" охранител Борисов.
Михов ръководи българския футбол в най-звездните мигове за всички нас, на финалите през 1994 година в САЩ, докато Борисов може само да вози отбора на бистришките тигри с „личния" си правителствен самолет до морето.
Михов през годините е заставал зад национални и социални каузи, докато Борисов седи само зад „личните" интереси на котараците.
Михов е обичан от приятелите си, докато Борисов няма приятели. Михов е ГОРД, докато Борисов се крие зад ГЕРБа.
Но Борисов има две силни оръжия - властта и завистта. Те са достатъчни, за да се опитва да притиска Валентин Михов и всеки друг като него.
За целта използва „личната си" Национална телевизия, на която нарежда да не изпълнява договорните си отношения, както и „личната си" Корпоративна банка.
Същата тази Национална телевизия, която не видя над 10 000 граждани в поход за независимост в центъра на София, които протестираха срещу едноличната власт на Борисов.
Затова на 16 ноември ние от ГОРД ще бъдем с хиляди българи на ул.„Сан Стефано", за да покажем, че в обществените отношения почтеността е важна.
На 16 ноември ще бъдем и пред Корпоративна банка, която се превърна в „триглава ламя" между държавните пари, властта и медиите. Банката, в която „нашите пари" работят в „личен интерес" не само на собственика Цветан Василев, но и на „работодателя" Бойко Борисов.
Ние от ГОРД ще покажем, че българите на са глупаци и различават истината от лъжата, както и лицемерието и манипулациите на „личната" медийна група.
Искаме да знаем защо нито една медия не се осмели да потърси истината след изказването на Валентин Михов по Канал 3 от 30 октомври 2012 г. Нормална практика е, когато авторитетен мъж обвини Премиера в злоупотреба с власт, това да се превърне във водеща новина. Не е ли достатъчно това, за да възкликне един известен телевизионен водещ - "Имаме новина в студиото!"
Очевидно не е, тъй като личните му интереси, осигурени от Корпоративна банка, са подчинили професионалните му инстинкти.
Какви повече доказателства иска четвъртата власт на медиите, за да види, че Борисов изнудва всеки от истинската опозиция, каквато е ГОРД? Можем да покажем още сто души, притискани да излязат от ГОРД. Трябва ли всички те да имат възможността да говорят без страх в Брюксел или Страсбург и след 23 години псевдодемокрация да търсим защита на правата на новите дисиденти на България? Хората от ГОРД посмяха да се противопоставят на Борисов, осъзнавайки, че идва краят му тогава, когато изглеждаше непобедим, а днес „назначената опозиция" можете да видите по всички телевизионни студия. Медиите не са истинският виновник, те също са подчинени, както Борисов не е проблемът, а следствието от алчността на олигархията.

Ние от ГОРД ще покажем истинските виновници, които откраднаха не само парите, но и достойнството на българите, ще отидем пред домовете и офисите им и ще им поискаме сметка за това.
За нас от ГОРД по-важно от всичко в политиката е да има контрол за спазването на законите и процедурите за живот по правилата. Контрол, който да не допуска срастването с икономическата престъпност, защото това се нарича мафия.
ГОРД се изправя срещу мафията и това не е лично!


Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа