Секси танцьор ревна...

Секси танцьор ревна...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    20.01.2019
  • Share:

Майкъл Джексън е изнасилвал седемгодишно момче в продължение на седем години, заяви танцьор в нов документален филм за покойния певец, пише The Sun. Уейд Робсън - който преди това е завел иск за 1,2 милиарда паунда за злоупотребата - участва в нов филм „Напускане на Невърленд", където той разказва своята трагична история. В съдебните актове от 2013 г.

 

 

Робсън разкри как Джексън го е изнасилвал от седемгодишна възраст преди да загуби интерес към него, когато навършил 14 години. Искат беше отхвърлено, когато съдията реши, че наследниците на Джаксън не може да бъдат държани отговорни за твърденията на танцьора.

 

 

„Напускане на Невърленд" ще участва на филмовия фестивал в Сънданс по-късно този месец и ще представи интервюта с двамата обвинители, които сега са по на 30 години.

 

 

Очаква се Робсън и Джеймс Сейфчук да влязат в детайли за това как са били сексуално малтретирани от световноизвестния певец, когато са били деца. През 2005 г.

 

 

Джаксън бе оправдан по обвиненията в престъпление, които не са били свързани с Робсън или Сейфчук, с който е участвал в реклама на Pepsi. Въпреки това, Робсън свидетелства на този процес, казвайки, че много пъти е спал в стаята на Джаксън, но звездата никога не го е тормозила. Сейфчук е направил подобни изявления пред следователите, когато е бил още малко момче.

 

 

През 2013 г. обаче Робсън подаде иск, според който стресът и травмата са го накарали да се изправи срещу истината, че е бил сексуално малтретиран от Джаксън, който почина през 2009 г. През следващата година Сейфчук подава подобен иск. Режисьорът и продуцентът на „Напускане на Невърленд" Дан Рийд заяви в изявление, че: "Отне много голяма смелост за тези двама мъже, за да разкажат своите истории и нямам съмнение за тяхната истинност."

 

 

"Ако има нещо, което сме научили през това време в нашата история, това е, че сексуалното насилие е сложно и гласовете на жертвите трябва да бъдат изслушани", каза Рийд. Наследниците на Майкъл Джаксън публикуваха изявление, в което се казва, че документалният филм е "просто още едно преработване на остарели и дискредитирани обвинения".

 

 

"Уейд Робсън и Джеймс Сейфчук са дали показания под клетва, че Майкъл никога не е правил нещо неподобаващо с тях", се казва в изявлението, като се добавя, че и двамата са завели съдебни дела, които са били отхвърлени. "Това е още едно мрачно усилие в един скандален и жалък опит да се експлоатира и осребрява Майкъл Джексън." Робрън и Сейфчук не са коментирали публично документалния филм засега.

Read 540 times

Станете почитател на Класа