Хубавата Йоана Захариева

Някогашният секссимвол Йоана Захариева - Йоко днес е тотално променена и неузнаваема, установиха зрителите на кулинарното предаване „Черешката на тортата". Изпълнителката, която през 90-те радваше феновете си с красота и природен сексапил, втрещи с променената си визия, пише "Уикенд".

 

Олеле, това хубавата Йоана Захариева - Йоко ли е? Певицата заприлича на... (СНИМКИ) - 0

 

В първия епизод на шоуто, в който се появи 42-годишната певица, малцина успяха да разпознаят в пълната жена с къса коса някогашната звезда. За да изглежда малко по-слаба, Йоко предвидливо бе облякла размъкнати дрехи. Вместо да скрият пищните й форми, те още повече ги подчертаваха.

 

 

Според приятели на Захариева разводът с бившия й съпруг Ясен Козлов се оказал фатален за самочувствието и начина на живот на певицата. Двамата имат синове - Ясен и Йово, за които композиторът и шеф на „Музикаутор"също полага грижи. След раздялата им Ясен сви ново семейно гнездо с писателката Гери Турийска. Артистичното семейство се радва на щерка на име Аника. [null] Преди година по време на гостуването си в „На кафе" изпълнителката на „Хиперсоник" разкри защо е зарязала музикалната си кариера. Йоана откровено призна, че е надебеляла до влудяващите 100 килограма.

 

 

„Положението беше много тежко. Постоянно се чувствах уморена, нямах никакво време за почивка. Не издържах здравословно на нощната ми работа като певица, затова се захванах със семеен хотелиерски бизнес. Докторите ми казаха, че трябва да работя нещо по-спокойно. Нещо, което да не ми създава стрес, разказа тогава блондинката. Затова тя спряла да обикаля нощните заведения.В продължение на 5 години Йоко работила в Музикалния театър, но напуснала.

Станете почитател на Класа