Полицайка по парфюм...

Полицайка, която публикува на профила си в Инстаграм разголени снимки, разгневи мрежата се казва Виктория Сорокина. Скандалът се разрази, след като в групата "Полицейски омбудсман се появиха фотографиите на бившата сътрудничка на руското Министерство на вътрешните работи. "Новоизпечен сътрудник на полицията, випускник на столичната академия на Министерство на вътрешните работи. Явно, някои не разбират какво е това честа на пагона и униформата, пускайки подобни снимки с открит достъп в Инстаграм", коментира недоволен потребител. На една от последните си снимки Виктория прикрива гърдите си само с една ръка, кокетливо извърнала глава настрани. В коментарите си под публикацията 23-годишното момиче засяга сериозната тема за забрана на абортите, но никой не й обръща внимание.

 

 

Вместо това я критикуват и твърдят, че такива снимки са позор за офицера. Това не е единственият провокативен кадър. На страницата си в Инстаграм младата жена редовно публикува разголени снимки.

 

 

 

 

 

Блондинката твърди, че към момента не е на служба към руското МВР. Както самата тя казва, сега работи за международна организация в друга държава.

Станете почитател на Класа