Ивайла Бакалова сложи силикон на 16-годишната си щерка

Ивайла Бакалова тунингова 16-годишната си дъщеря Рая. Тийнейджърката вече разхожда набъбнал силиконов бюст, пише Lupa.bg. Само допреди няколко месеца момичето бе плоско в унисон с възрастта си, но „грешката” вече е поправена.

 

 

Последните фотоси на Рая доказват интервенцията - на тях момичето гледа да покаже новата си придобивка. На кадър по бански ясно си личат прелестите й.

Тийнейджърката е с фигурата на красивата си майка – висока, стройна, слаба, но без бюст, е вече е променила това. Макар Бакалова да е напълно естествена, все още не се е възползвала от пластичните хирурзи и дори често да се показва без грим, то дъщеря й още от сега залита по модата със силикона.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1564728115_bakalova1.jpg

 

На 1 август момичето навърши точно 16 години, а интервенцията е направена преди няколко месеца.

Рая е плод на любовта на „Мис България 2001” с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка. Малко след като спечели короната за най-красива българка, тя се залюби с един от най-богатите столични предприемачи и бързо, бързо му роди дете.

Таткото не може да откаже нищо на наследницата си, също като майка й. Така със съгласието на родителите си, малката Гайтанска се е обзавела с импланти. Причината – още е непълнолетна и за такава манипулация се изиска разрешение от родителите.

Силиконовите прелести са съобразени с крехката й фигура. Най-вероятно е поставила по 300 кубика във всяка гърда, защото стоят повече от естествено. Oперацията е извършена в чужбина, при опитни хирурзи.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1564728121_bakalova2.jpg

 

Рая е едва на 16 години, но вече има всички данни за манекенка – висока, слаба и много фотогенична. Като всички тийнейджърки, често пуска селфита в социалните мрежи, от които е очевидно, че има усет към позирането, но не проявява мераци да стане манекенка като известната си майка, а по-скоро иска да е актриса.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201908/950/1564728122_bakalova3.jpg?_=1564729988

 

Щерката на бившата „Мис България“ и бизнесмена Румен Гайтански посещаваше едно от най-скъпите и елитни училища в Дубай, където живееше със своята майка. В началото животът в азиатската страна бе харесал на Рая, но с времето големите разстояния, които трябвало да изминава, за да отиде на училище, започнали да й тежат и преди година се премести в колеж в Лондон. Живее там, на пансион, но често се връща в България, откъдето и се е повлияла за модата с изкуствените гърди още преди навършването на пълнолетие.

Станете почитател на Класа