Секс на открито...

Секс на открито...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    05.08.2019
  • Share:

Много са дестинациите, подходящи за двойки, които обичат да експериментират. Мнозина си резервират почивки с извратени интимни удоволствия, за да съживят сексуалния си живот.

 

Такива места са специалност на Пайсли Гилмор – авторка за списание „Космополитън“. В своя статия тя разкрива какво е преживяла на меко казано ексцентричен курорт само и единствено за възрастни.

 

 

Курортът се нарича „Хедонизъм II". Още с отсядането си в хотела Гилмор се потопила в свят на воайорство и БДСМ.

 

 

Авторката пристигнала там за Седмицата на младите суингъри, което очевидно означава, че там имало много „горещи, отворени двойки, търсещи забавление“.

 

 

В първия ден на престоя си тя и партньорът ѝ веднага били въвлечени в света на нестандартния секс. Освен че за гостите очевидно дрескодът бил „смеете ли да не сте голи“, по всички ъгли се виждали мъже и жени, извършващи сексуални действия пред очите на всички.

 

 

Журналистката разказва за първото си отиване до нудисткия плаж: „За пет минути съседите ни по шезлонг се награбиха. Говорим за страстен, жаден вагинален секс“.

По-късно тя разговаряла с Брет, който основал Седмицата на младите суингъри. Запознала се и с хора, които редовно се отдават на секс туризъм. По време на събитието тя наблюдавала „терапевти, които учат двойки как да се пляскат и бичуват“.

 

 

Гледала и група посетители, които се стимулирали едни други със секс играчки, което за нея било много вълнуващо преживяване.

„Можех да чуя поне трима отделни човека да получават оргазъм по едно и също време и е наистина трудно да не се възбудиш“, споделя Гилмор.

След като се нагледала на хора, които мърсуват в басейна и правят орален секс на балкона, журналистката решила, че е крайно време да се отправи към популярната Стая за игри. Мястото е резервирано само за разкрепостени жени, двойки и самотни мъже, които са поканени да влязат.

 

 

„Вътре е невероятно. Има приглушена светлина и леглата са навсякъде. За хардкор любителите има стая-тъмница с клетка, открит душ и секс люлка, но ми харесва. Има по-скоро усещане за СПА с басейн и удобни ъгли, откъдето да наблюдавате действието“, разкрива Гилмор.

Въпреки че тя и партньорът ѝ не се разменили с други суингъри в Стаята за игри, правилото за оскъдно облекло в курорта подействало много добре на самочувствието ѝ.

 

 

„В „Хедонизъм“ се чувстах сигурна и уверена както никога преди това. Сега, когато съм обратно в Англия, вече с гащи, се наслаждавам на излизането и секса с нови хора с абсолютно ново ниво на увереност, което получих от суингърската си седмица“, заключава тя.

 

 

А къде все пак на картата е този специфичен курорт? „Хедонизъм II” се намира в Ямайка, в градчето Негрил в най-западната част на острова. На около 72 км се намира Международното летище Сангстер. Разположен е на брега на красивия залив Монтего.

 

В Негрил се намира известният плаж, дълъг 7 мили. Покрит е със ситен бял пясък и е обграден отвсякъде с гъста тропическа растителност. Години наред плажът на Негрил влиза в топ 10 на най-добрите плажове в света.

 

Read 536 times

Станете почитател на Класа