Гавра с Лили Иванова

Гавра с Лили Иванова
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    18.09.2019
  • Share:

Няма сезон на роден музикален формат, в който примата на родната поп музика Лили Иванова да не бъде поне веднъж имитирана.

 

В последния сезон на "Като две капки вода" преди няколко месеца удобно в кожата на голямата певица се намести Милко Калайджиев.

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1568704617_lili_1.jpg

 

И щеше да бъде допустимо, ако превъплъщението на фолкпевеца бе останало само в рамките на шоуто, но тъй като то излезе извън пределите му, вече спокойно можем да говорим за откровено неуважение към таланта на голямата певица.

 

 

Наскоро Милко Калайджиев отново се премени с руса перука, черна рокля и високи токчета, а причината бе покана от Димитър Рачков да участва в представлението му в Стара Загора.

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1568705986_lili_2.jpg

 

Вместо с дежурните аплодисменти и одобрителни погледи обаче, проявата на фолкпевеца, който изпя един от емблематичните хитове на Лили Иванова - "Стари мой приятелю", бе изтълкувана като подигравка от голяма част от публиката в залата.

 

Нищо че след изпълнението на приятеля си, Димитър Рачков го поздрави подобаващо, някои зрители хвърлиха голяма доза отрицание!

 

 

https://zdrave.to/media/source/201909/1568705986_lili_4.jpg

 

Очаквано часове след това социалните мрежи прегряха от възмутителни коментари по адрес и на Милко Калайджиев, и на Димитър Рачков.

Станете почитател на Класа