Ицо Хазарта се пльосна гол

Журито от "България търси талант" се сплотиха доста бързо и дистанцията между тях се стопява по-бързо от сладолед на слънце. Най-близки обаче си станали хапливият рапър Ицо Хазарта и вечно усмихнатата актриса Катето Евро. 

 

И докато някои медии приписват любовни искри между Хазарта и Славена Вътова, то любовна игра има между рапъра и по-възрастната актриса. Ицо стигна далеч с провокациите и докара Катето до екстаз, след като й се показа гол. 

 

https://zdrave.to/media/source/201910/1569999237_khazarta1.jpg

 

Той пусна снимка от почивката си край морския бряг, излегнал се гол до кръста и релаксиайки с книгата на голямата ни актриса от "Оркестър без име". Този жест не остана незабелязан от Евро, която побърза да се пошегува по нейния си начин. 

 

"Браво, Ице Вече съм на опашката, но поради напредналата ми възраст,д а знаеш, че не мога да чакам твърде дълго! Чу ли", отправи сексуални намеци към колега си тя. Актрисата определено умее да се забавлява и шегува дори със себе си. Тя е двигателят на шоуто "България търси талант" и често събира колегите си от журито в нейната къща, където си правят незабравими купони.

Станете почитател на Класа