Певица с разкошен бюст се...

Певица с разкошен бюст се...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    15.10.2019
  • Share:

Певицата и актриса Даша Астафиева умее така изкусно и съблазнително да се съблича пред камерата, че еротичните й фотосесии отдавна са възприемани от феновете като отделна форма на изкуство. Заради своята ярка красота и неприкрита сексуалност често е наричана „украинската Моника Белучи". Тя само потвърди статута си на една от най-съблазнителните жени, участвайки в поредната провокативна фотосесия. Астафиева публикува няколко снимки на страницата си в Instagram. Даша позира без сутиен в прозрачен дъждобран, като на кадрите се вижда разкошният й бюст с впечатляващи размери.

 

Резултат с изображение за Даша Астафьева

 

Дръзката й визия се подчертава перфектно и от панталоните и обувките с висок ток. Косата е гладко разположена назад, гримът е естествен. Красавицата позира на маса - тя седи грациозно върху дървената повърхност. "Говоря малко. Повече чувствам и преживявам. Но вие питайте. Аз съм наблизо", написа Даша Астафиева към фотографиите. След това певицата споделя философски лирически размисли в проза, оставяйки чувствено послание.

 

Резултат с изображение за Даша Астафьева

 

"Прозрачно наметало, което се стопи в колата от слънцето .... Толкова символично. Колко много хора в живота ни, надхвърляйки всички граници на важност и значимост, прикривайки се от всички несгоди и стихии, украсявайки и допълвайки незабравимите кадри от живота, изчезват впоследствие. Те оставят знак „Аз бях тук."

 

Свързано изображение

 

Но аз си отидох и след себе си оставих теб... Какво остави? Остави ми: кафе, връщайки се сутрин, държейки се за ръце в метрото. Истина, от която никой не се нуждае . И таванът. С малък прозорец в небето ", написа тя под поредицата от снимки. Звездата споделя и фрагмент от неотдавнашното си интервю, в което обяснява защо предпочита да се разголва пред камера.

 

Резултат с изображение за Даша Астафьева

 

"Вчера в интервю: Никога не съм се "опитвала" да сваля нещо нарочно, ами винаги съм го "правила". Може би по-добре от другите ... И винаги е важно да се работи с професионалисти.

 

Свързано изображение

 

Защо се събличам? Защото ми се получава. Защото е трудно и или ти е даденост, или не го притежаваш". Искате да поспорите? Просто се съблечете. И ще кажа дали ви се получава ... "- предлага Астафиева.

Станете почитател на Класа