Камелия с невиждани провокации

Камелия с невиждани провокации
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    15.10.2019
  • Share:

Камелия стартира третото си турне в Северна Америка и този път обещава невиждани провокации от своя страна. Обиколката на горещата блондинка започва от Аталанта, продължава в Чикаго и накрая в Кейп код.

 

"Заредена съм с много изненади и провокации за моите приятели в Америка, които ще видя отново", споделя певицата за bg-voice.com дни преди да се качи с много неприкрит страх на самолета за Чикаго.

 

https://zdrave.to/media/source/201910/1570911399_kameliya_3.jpg

Въпреки фобията си от летене обаче, певицата за пореден път преодоля страха заради феновете си зад Океана.

Третото турне на любимата звезда, която за трети сезон ще бъде треньор в "Гласът на България", този път ще бъде доста кратко, защото снимките за на новия сезон на шоуто стартират още в първите дни на ноември.

"Аз пея само на живо. Преди много години съм пяла на плейбек, но смятам, че не е честно да лъжеш хората, а и емоцията е много по-силна от живото пеене", хвърли ръкавицата с топ изказване вечният секс символ.

 

 

 

 

Изпълнителката на златни хитове като "Луда по тебе", "Ти си", "Залезът и зората" и много други е подготвила дълъг списък с песни, които да изпее пред своите фенове от Източното до Западното крайбрежие на САЩ и в Торонто. Програмата й е 3-часова и включва не само най-големите й хитове, но и любими български и балкански парчета.

Дни преди да замине за САЩ пък, Камелия пусна и втората си колаборация със Сашо Роман "Хотел на греха", която бързо се превърна в хит по клубовете.

Станете почитател на Класа