Красавици побъркват българските футболисти

Всички сме свикнали да възприемаме футболистите като разглезени момчета, които се вълнуват от удоволствията на живота. Футболът е напрегнат спорт, в който напрежението често пъти мачка психиката на участниците в него.

Две красиви жени се грижат за психиката на играчите от Локомотив (Пловдив). Откакто те са там, "смърфовете" жънат само успехи - спечелиха Купата на България, както и в родното ни първенство вървят добре. Получили са покана да помогнат на момчетата на Красимир Балъков в националния отбор.

 

 

"Наблюдаваме тренировката на момчетата и помагаме с присъствието си. Всичко стана случайно - чрез среща с г-н Крушарски. Досега сме се занимавали с патология, но като дойдохме, ни гледаха с любопитство", казаха Лилия Стефанова и Кети Вандова пред камерата на "Събуди се".

По думите на футболистите от Локомотив (Пловдив) двете красавици оказват положително влияние върху представянето им. "Щом в целия свят е практика, със сигурност. Имахме два-три сеанса с тях и оттогава идват и нашите успехи. Помагат ни да затвърдим отношенията ни и да подобряваме играта си", казаха още футболистите. 

 

 

 

Станете почитател на Класа