За секса по круизите!

За секса по круизите!
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    31.10.2019
  • Share:

През годините всички сме чували какви ли не истории за разюздано поведение в открито море. Пътниците на круизни кораби са известни със склонността си да захвърлят задръжките и да се впускат в пикантни приключения.

 

Досега по-скоро се считаше, че неприличните изцепки се случват между пътниците на борда. Оказа се, че има много какво да се разкаже за отношенията между персонала и пътешествениците.

 

 

Дали става въпрос за бурно парти на басейн или секс срещу заплащане на някой служител – всичко се случва на борда на круизните кораби.

Клеър Сандърс, фризьорка, работила на круизен кораб, разкрива пред „Сън“ скандалните неща, които се случват там.

 

 

27-годишната британка, която в продължение на една година е обикаляла цял свят, разказа: „Хората от почистващия персонал си увеличаваха приходите като правеха секс с пасажери в пенсионна възраст.

Имаше много хора, които пътуваха сами на околосветски круизи и, когато им ставаше самотно, си говореха с персонала. Обикновено бяха по-възрастни, пенсионери, но барманите и чистачите нямаха нищо против да правят секс с тях за пари.

Те го виждаха като начин да си увеличат надницата. И не ги беше срам, всички говореха за това и всеки знаеше какво правят другите“.

Клеър, която напуснала работата си, защото развила дерматит заради постоянното киснене на ръцете ѝ във вода, заявява, че животът под палубата бил „страхотен“.

 

 

„Помогна ми да израсна, видях изумителни места и купонясвах много“, обясни тя.

Преди нея Тина Молсън, която работила на безмитен магазин на борда на круизен кораб, повдигна завесата за това как членовете на екипажа „се свалят“ през цялото време.

„Да работиш на круизен кораб е объркан начин на живот. Повечето от служителите скачат в леглото един на друг. Когато някой си тръгваше с представител на противоположния пол, всички извикваха: „Такси“. Това беше шега, за да стане ясно на всички, че им е излязъл късметът“, разкрива Тина.

 

 

„Истинският живот е долу под палубата, където членовете на екипажа си лягат един с друг постоянно“, добавя тя.

Станете почитател на Класа