Най-странните капризи на заможните туристи

Пътуващите с пари имат свои странности. Експертите на луксозна компания са съставили своя собствена оценка на най-странните желания и проблеми, които трябва да бъдат решени по искане на заможни туристи.

 


 

Например, американка по време на пътуването си до Венеция загубила телефона си. Тя помолила служител на туристическа компания да й купи телефон в САЩ и да й го донесе, за да го предаде лично. Заявката била изпълнена по най-добрия начин.

 


 

А възрастна двойка, на 25-годишнината от сватбата си, поръчала на живо пони, иконом и две чаши шампанско в един от хотелите за пристигането си. След пристигането си мъжът качил жена си на кон, а след това икономът им подарил пенливо вино. Всички били развълнувани.

 


 

Но за едно от най-екстравагантните искания експертите на компанията смятат молбата да доставят хамстер на лястото на почивкала. Дъщерята на известна личност по време на ваканцията била много притеснена как се чувства нейният домашен любимец.

 

 

Момичето било толкова разтревожено, че домашният любимец бил доставен незабавно в хотела на семейството. Животното пътувало с придружител, пътуването било напълно безплатно, а хамстерът бил предаден лично на стопанката си. Всички бил много доволни.

Станете почитател на Класа