Дневен хороскоп 15 ноември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да се държите деликатно и сдържано при общуване с възрастни роднини. Вие сте твърде амбициозни, което води до отрицателни последствия. Поддържайте топли взаимоотношенията с приятели, не престъпвайте чертата на позволеното. Плуването и активните спортове, ще спомогнат за укрепване на вашето здраве. От пътуване в чужбина, е по-добре да се откажете.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес може да получите изгодно предложение. Не трябва да го разпространявате, защото още не е време да празнувате победата. Парични постъпления се очакват в късния следобед. Ако сте планирали пазаруване, не се колебайте да го направите. Не са изключени здравословни проблеми, свързани с обостряне на хронични заболявания на ставите и черния дроб.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес трамплин в кариерното развитие, ще станат новите и мащабни проекти. Не губете бойният си дух, дори да се сблъскате с пречки. Любовните приключения, ще завладеят онези, които са самотни и необвързани. И това е добре, защото в тълпата от ухажори ще може да откриете човека, който ви е изпратен от съдбата.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес ще бъдете много работоспособни и това със сигурност ще донесе награди или поощрения от шефа. За пълноценна почивка, изберете морето, вилата или някъде сред природата. Ако решите да отидете в чужбина, го направете само по важни дела. Не тровете семейния живот с ревност, това може да прекъсне отношенията.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес може да получите подарък или да си купите нещо което отдавна желаете. Много от вас ги очаква повишение в работата и доходоносни договори. Романите и флиртовете на работното място няма да бъдат сериозни. Опитайте се да привлечете вниманието към себе си не с външността, а с интелекта. Бизнес пътуванията, ще преминат спокойно.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Трябва да укрепите имунната си система, заемете се с пасивни спортове, правете водни бани. Бъдете внимателни по време на тренировки, следвайте изискванията на инструкторите. В противен случай, са възможни наранявания и натъртвания. Точността при попълване на формуляри и документи, ще спести много неприятности. Вечерта, може да получите предложение за нова и печеливша работа.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да бъдете предпазливи, при разговори с шефовете. Една погрешна или груба дума, може да ви злепостави. Освен това, не по най-добрия начин, ще се обърне репутацията ви. Ще трябва да положите много усилия, за разрешаване на конфликт с роднини. Работете върху себе си, не бъдете прекалено агресивни и взискателни.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В никакъв случай не трябва да изкарвате на близките си, раздразнението и лошото си настроение от работата. Това незабавно ще повлияе на вашите отношения. Отпуснете се, починете си и се настройте положително. Ако се чувствате уморени, усамотете се някъде сред природата. Големи приходи не се очакват, но дори и малките доходи ще ви радват и дават увереност.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес сами, ще си измисляте проблеми. Тази уникална способност, ще ви води към грешки и разочарования. Няма нужда да правите от мухата слон, особено в отношенията с любимия. Сблъсъците, ще се неутрализират сами по себе си, ако се държите нежно и правите компромиси. Вечерта е възможно изгодно предложение.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Пийте витамини, за да не се разболеете или хванете някой вирус. И не забравяйте за правилата на хигиената, особено ако се занимавате със земеделие или правите ремонт. Успех очаква тези, които търсят нова работа. Това няма да се случи изведнъж, но ще бъдете много доволни. С дълговете, не се препоръчва да се разплащате вечерта.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Предстои ви почивка, а вие не сте подготвени нито морално, нито физически за нея. Време е да се заемете с външния си вид, фигурата и разбира се, да си купите модни дрехи. Изблиците на емоции и гняв, не са най-добрият начин за решаване на финансовите проблеми. Ако сами направили грешка, не обвинявайте близките. Една разходка, ще нормализира ситуацията.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес на всяка цена, трябва да избягвате противоречията с другите. Може да бъдете въвлечени в конфликт, но се контролирайте. Въздържайте се от големи покупки, само строгите икономии ще ви помогнат да останете на повърхността. Борете се с вредните навици, пийте лекарства, ако сте алергични. И не прекалявайте с алкохола, ако ходите на парти.

Станете почитател на Класа