Дневен хороскоп 22 ноември

Дневен хороскоп 22 ноември
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    22.11.2019
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Никой не е имунизиран от грешки, но днес ще потънете в тях от главата до петите. Не са изключени моменти, водещи до спад на самочувствието и статуса. Упоритостта в отношенията с колеги и приятели, може да доведе до сериозен конфликт. Не се опитвайте категорично да изяснявате отношенията си с роднини. Вечерта се очаква значителна печалба.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви светъл и плодотворен ден. Ако преодолеете мързела и апатията, ще може да решите много проблеми. Внимавайте с получаването на пари, бройте всеки лев и не давайте заеми. Някои ситуации ще възприемате грешно и такова поведение от ваша страна, ще е неправилно. Потърсете корена на злото в себе си, а не в поведението на близките.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес всичко ще зависи от самите вас, както в работата, така и във финансите. Нека във всичко да има яснота, тогава денят ще премине страхотно. Решително се отнесете към онези въпроси, които преди сте избягвали по всякакъв начин. В любовта заемете позицията на наблюдател и слушател. Особено, ако на любимият от дълго време му е „дошло до гуша“.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Трябва да имате конкретни планове и желания. Стъпка встрани, ще ви вкара в неприятности, така че избягвайте изкушенията. Колкото по-умно се държите във финансовата сфера, толкова по-бързо ще получите парите си. Логичният подход към битовите проблеми, ще ви позволи да ги разрешите по-бързо от обикновено. С близките са възможни търкания и несъгласия.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Умствената работа днес, ще ви се отдава много по-лесно, отколкото физическият труд. Така че, не се разкъсвайте между многобройните предложения. Активността е с добро качество, но не винаги. В любовта е необходимо да анализирате случващото се. Но резултатът от това, ще бъде много ефективен. Връзката с избраника ще се подобри.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви изключително успешен и печеливш ден. Не сте мислили, че ще ви върнат с лихвите стар дълг, както и че ще получите предложение за нова работа. Но мечтите се сбъдват, ако вярвате в себе си и в талантите си. В общуването с роднините ще трябва да се контролирате, за да не се взривите по време на разгорещен спор. От пътувания е по-добре да да откажете, ще са празни и опасни.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес трябва да следвате пословицата: „Седем пъти мери и веднъж режи“, за да не се окажете в неприятна ситуация. За никъде не бързайте, контролирайте действията и емоциите си, особено в процеса на разговори с началниците. Фалшива информация, може да получите по пощата, но няма да й придадете голямо значение. Проверявайте всичко по два пъти.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес може да си отдъхнете, да се разходите из града и да си купите нещо приятно, специално за себе си. Ще почувствате, че наближават празници и ще се радвате на хармонията и топлината у дома. Извлечете полза от всичко, което правите. Дори и да не харесвате наистина работата си, вършете я качествено. Пътуванията ще бъдат успешни.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще получите много ценни съвети, но няма да може да ги приложите на практика. Възможно е да тълкувате всичко по свой собствен начин, затова е време да забравите за обичайния модел. Чудесен ден за изследвания, ремонт на автомобила и решаване на битови проблеми. Не довеждайте ситуацията в любовта до крайност, в противен случай ще трябва да бягате.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Без съмнение може да се захванете с набелязаната работа. Ще има много смисъл от нея и в края на деня, ще получите пари по сметката си. Премахнете думата "не искам" от лексикона си, тя ще намали вашата активност и ще ви задуши. В личния живот всичко е наред! Вашият нов роман е придобил нов смисъл, което е положително. От амбициозните си планове по-добре се откажете .

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Никой няма да ви принуди да се отклоните от пътя, докато сами не поискате. Непрекъснатият стремеж към новости ще се окаже ефективен. Особено, ако планирате само честни начинания. Няма причина за безпокойство и преживявания в любовната сфера. Важното е сами да приемете модела на поведение, избран от любимия.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще трябва да вземете спешно решение по средата на деня. То може да бъде свързано с работа, която сте планирали преди месец. В личната сфера не бъдете настойчиви, това няма да промени ситуацията. Аналитичният подход към много битови въпроси, ще позволи да се справите по-бързо и по-добре. Отложете пътуванията.

Станете почитател на Класа