Моделите на Едгар Артис оживяват с виното на VERANO AZUR

Моделите на Едгар Артис оживяват с виното на VERANO AZUR
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    22.11.2019
  • Share:

Ако мислите, че модерните скици за модели на дрехи преповтарят вече добре познати рисунки на манекени, облечени в шокиращи цветове и форми, значи още не сте видели изящните предложения на Едгар Артис. Худоникът от арменски произход, който учи мода в Париж, вече покори сърцата на над 700 000 последователи в Instagram с неповторимата си артистичност. Сред най-новите вдъхновения на Едгар са рокли, въплъщаващи характера на изисканите вина от серията VERANO AZUR, част от колекцията на хитовата българска изба New Bloom Winery. Те са отразени в шикозните рокли на красиви жени, които артистът създава, вдъхновен на наситеното червено вино и деликатното розе, пречупени през концепцията за естествената женска красота https://www.instagram.com/edgar_artis/.

 

 

Eдгар, който сам избира артистичния си псевдоним - Артис, учи мода и дизайн в Париж. Почитателите му се възхищават от необикновените модни илюстрации, интегриращи нестандартни материали.

 

 

С рисунките си авторът изпраща послание за силата на обикновените неща, които ни заобикалят в ежедневието, за красотата в детайлите, погледнати от правилната гледна точка. Именно неповторимият аромат на уникалните винени сортове Rose и Sira&Maselan от родната Тракийска низина и безкомпромисното качество на родната изба от град Съединение са онези детайли, които потапят световноизвестния артист в изкушението на VERANO AZUR и го превръщат в истински посланик марката по света. Интересна подробност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се наложи у нас като един от най-предпочитаните сред съвремените градски хора. Марката от години налага нов стил в консумацията на вино, като очарова своите почитатели не само с модерното си име и дизайн, но и с неповторимите си характеристики и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на производство на New Bloom Winery, която е и една от най-напредналите изби в технологичен план у нас. С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната база, оборудвана по последните световни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират в близост до винарната и са около 6000 декара, където освен традиционни се отглеждат и уникалните за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.

Станете почитател на Класа