Дневен хороскоп 7 декември

Дневен хороскоп 7 декември
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    07.12.2019
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Възможни са трудни ситуации в личната сфера. Да ги елиминирате напълно няма да стане, но има шанс да нормализирате отношенията си с любимия човек, с мек тон и прегръдки. Между другото, не забравяйте за подарък. Особено, ако дълго време сте обещавали да го направите. Вечерта, може да се почувствате неразположени.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Имайте предвид, че днес покупките могат да доведат до финансови загуби. Опитайте, да се откажете от рискови инвестиции, сделки и пътувания. Разбира се, портфейла ви няма да остане напълно празен. Но това, само ако имате допълнителни доходи. Между другото, някой от приятелите ви, може да ви даде идея за странична работа.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви един приятен ден, в който не се предвиждат сериозни проблеми, така че може спокойно да си организирате малка почивка. Например, да излезте с приятели на кафе, да отидете на ресторант или гледате филм. Отношенията с любимия ви човек, са прекрасни. Най- накрая е настъпила тази стабилност, за която отдавна мечтаете.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Трябва да се погрижите за здравето си, особено ако до неотдавна сте работили до изнемога. Помнете, че никой няма да ви награди с орден за себеотдадеността, затова бъдете по-мъдри. От пътуване на далечни разстояния, по-добре се откажете. Особено ако не сте нито физически, нито психически подготвени за това. Прекарайте времето, с любимия.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Препоръчва се да общувате само с онези хора, на които имате доверие. Правете всичко от чисто сърце, без измами и лъжи. Финансови загуби не се очакват, освен ако не решите да организирате грандиозно пазаруване. Днес е по-добре да държите парите си в сметката, а не кеш. Вечерта чакайте гости от друг град.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Трябва повече време, да прекарвате със семейството и децата. Грижите по дома, ще ви носят радост, а разходите няма да доведат до сериозни загуби. Денят е благоприятен за посещение на зъболекар, козметик и лекар. Ако дълго време потискате нещо в любовната сфера, по-добре го споделете с любимия човек. Вярвайте, че ще бъдете разбрани правилно.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес, следвайте режим в храненето и пийте повече течности. Не пренебрегвайте симптомите на заболявания, в противен случай, може да стигнете до болничното легло. Отлично ще се развива възпитателната дейност, насочена към вашите деца или внуци. Причините за гордост и радост от успехите на децата, ще бъдат много. Добре ще е, да им купите и подаръци.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще ви бъде трудно да се настройте за работа, която първоначално считате за безполезна. Но именно от нея, ще зависи вашата репутация в обществото и финансовото положение. По отношение на пътуванията денят е опасен, така че, по-добре да си останете вкъщи. В любовта, ще ви преследва симпатичен и упорит почитател. Може би, ще му дадете шанс?

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Доверете се на интуицията си, ако нещата касаят промяна на основната ви работата. Днес може да губите, но утре с какво ще останете? Сто пъти обмисляйте всичко, преди да вземете решение. В семейния живот, не са изключени конфликтни ситуации. Ако знаете причината, по-добре незабавно неутрализирайте ситуацията. За какво са ви, излишни скандали?

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще се носите, на вълната на успеха. И не само професионално, но и лично. Вие сте ценени, обичани и уважавани, затова съхранете това отношение. Разбира се, не може да избягате от завистливите хора, но днес, дори и те ще ви гледат с възхищение. Отличното здравословно състояние, ще ви позволи да се забавлявате с приятели.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не е препоръчително днес, да се стараете сами всичко да решите, по-добре слушайте вътрешния си глас. Особено ако скоро, вече сте се сблъсквали с подобни проблеми. Един добър ден за изплащане на дългове, откриване на собствен бизнес и започване на творчески проект. Що се отнася до парите, няма за какво да се притеснявате. Вечерта е възможна, неочаквана печалба.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да решите всички важни и спешни въпроси сутринта. В противен случай, те ще се натрупат и останат на заден план. Ако се занимавате с бизнес, днес се откажете от инвестициите. Ще са рисковани, дори и минималните суми. Физическите упражнения, ще са ви от полза. Може да посетите фитнес зала, басейн или тенис корт.

 

Станете почитател на Класа