Как да прецакаш Дядо Коледа

 

Коледа наближава, а празниците са поредният повод да се съберем и да отбележим както успехите си, така и провалите. Защото, както вече сме казвали, ако не се проваляме, значи въобще не опитваме.

Затова се задава декемврийското,17-то поред издание на "F*ck up Nights"под надслов "Как да прецакаш Дядо Коледа".

Нови четирима лектори ще представят с чувство за хумор новите си интригуващи истории как са се провалили зрелищно.

Катерина Хапсали е дългогодишен журналист, както и популярен автор на романи. Със своя бестселър "Гръцко кафе" печели наградите "Перото" и "Цветето на Хеликон".

Учила е и е пътувала къде ли не по света и неслучайно твърди, че обича да колекционира места, истории и хора. В момента Катерина е PR на една от най-престижните бизнес организации у нас, а основното си вдъхновение за писане и работа черпи от своя 8-годишен син Ахилеас.

Историята, която Катерина Хапсали ще разкаже, не е нещо, за което е говорила публично досега. Тя ще сподели откровено какво се случва с първата версия на романа й "Сливовиц" и защо решава да я изтрие категорично, без замисляне.

Днес втората версия на "Сливовиц" е вече издадена и книгата се приема страхотно от читателите. Но как се стига до онова първо инфарктно натискане на бутона "delete" и кои са уроците, които писателката научава? Очаквайте един откровен разказ за смазващото бреме на хорските очаквания и бунтът на автора.

Иван Басан обича да казва, че "прави Операции без да е доктор", но с претенция за хирургическа точност в телекоми и финтеци у нас и Африка.

Преди 18 години става баща и кръстник на *88. Седем години по-късно се разделя с М-тел и позицията "Директор Операции". Впоследствие, като главен търговски директор в Глобул оглавява кървавата битка за задържане на негово величество Клиента след въвеждането на опцията за пренос на мобилния номер.

 

Fuck up Nights

 

От 2013г. практикува в Зимбабве, ЮАР, Камерун и за кратко в Нигерия като СОО за MVNO, Fintech и BPO компании.

„Влизай трудно - излизай по-трудно" е името на неговия камерунски F**k-Up, в който той ще ни разкаже за инвестиции, лицензи, корупция и още нещо.

Кой е Мишо Дурчев?

Мишака, както го наричат близките му, е човекът с Cohones-ите. Той е бивш мениджър в комуникационна агенция и от много години се занимава с производство на всевъзможни продукти и нещица. Но докато преди ги е произвеждал за други клиенти, през последните години той започна да произвежда за себе си и се превърна в бащата на новата българска крафт пивоварна Cohones.

Днес Cohones е една от най-прогресивните и бързо развиващи се български пивоварни, която става пример както за правене на бира, така и за комуникирането й.

Името на бирата е перфектно описание на създаването й, защото се оказва, че да започнеш нещо свое, особено ако е собствена пивоварна, не е никак лесно. И са си нужни истински големи кохонеси (знаете какво е това), за да напуснеш работата си и да можеш на спокойствие да бориш бумащини, институции и какви ли не очаквани и неочаквани провали.

Но Мишо е чистото потвърждение, че си заслужава. И че да имаш топки, се отплаща. Останалото... ще го разкаже той.

Юрий Алкалай четвъртият лектор и е съдружник и директор в Еконт Експрес (Гръцки и Кипърски пазари). По образование е инженер по автоматика.

Кариерата му минава през мениджърски позиции в електронно правителство, телекомуникация, автомобилен пазар, външна търговия и баща на три прекрасни деца.

А ако се питате защо един директор на компания е с бейзболен екип, ами защото е вицепрезидент на Европейската Конфедерация по бейзбол и софтбол!

Освен това Юрий започва обещаващ бизнес с текстил, търговия и мода. Звучи доста бляскаво, нали? Но какво може да се прецака по пътя и то в Украйна, ще разберем от самия него на 10-ти декември.

Водещ на събитието отново е актьорът и телевизионен водещ - Игор Дамянов, а билети можете да си закупитетук.

Станете почитател на Класа