Дневен хороскоп 15 декември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще искате да организирате в дома си празник, за което с удоволствие ще ви помогне близък приятел. Само оформлението и декорациите, ще трябва да направите сами. За работа, няма да имате необходимия ентусиазъм. Но творческите си идеи, ще осъществявате лесно, особено ако ви подкрепят талантливи хора.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви истинско шоу в любовта, което ще постави всичко на своето място. Не сте очаквали от избраника си такова поведение и сега си правете изводи. Проблемите с парите, ще се решат по-бързо, отколкото сте си мислели. Ще имате възможност да умножите капитала си. Основното нещо е, всичко да е законно и честно, в противен случай няма да може да избегнете проблемите.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Сами, ще се приспособите към промените, така че всичко, което сте замислили лесно ще се осъществи. Само злите езици и враговете, ще ви създават неприятности по пътя към победата. Но ще преодолеете всичко, ако привлечете подкрепата на близки приятели. Интуицията ви е силна, което означава, че ще намерите начин да се измъкнете от трудното финансово положение.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Може да не ви очаква лек и светъл ден, но слънцето над главата ви, ще раздава щедро светлина. Не се съмнявайте в способностите си, тогава успехът в работата няма да закъснее. Радостна среща очаква тези, които дори не са мислили, че ще се сблъскат на улицата с дългогодишен приятел. Вечерта ще премине активно и забавно.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

По свой начин ще тълкувате всичко, което ви казват. В работната среда вие сте лидер, но днес е по-добре да се отдръпнете тихо настрана. На някой от близките ви, може да се случи неприятна история. Помогнете, доколкото можете. Основното нещо е да подкрепите човека морално - за него това е най-важното.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви успешен и продуктивен ден. Дори ще въздъхнете от облекчение, защото всичко ще върви по план. Ако имате възможност, да намерите допълнителна работа, не се ограничавайте. Финансовото ви положение е отлично, така че може смело да пазарувате. Благоприятна ще е продажбата на недвижим имот, ако всички документи вече са събрани и подписани.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Може да нямате шанс, да укрепите отношенията си с любимия. Сами сте унищожили всичко, сега поемете отговорност. Ако навреме се абстрахирате от трудната ситуация, тогава може много да промените. В личния ви бизнес са възможни пречки и загуби. Дори не се опитвайте, сега да инвестирате.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Забравете за риска и желанията, за да съхраните стабилността на парите си. Днес може да сте толкова непрактични, че няма да приличате на себе си. По друг път се опитайте да промените това, което не ви харесва. Особено в сферата на любовта, където непрекъснато и упорито преследвате своето. Погледнете избраника си нежно, той заслужава това.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Постоянно ще пребивавате в обществото, в компании и дори ще пътувате. Толкова много активност и ентусиазъм, от дълго време не сте изпитвали. Неочаквано получаване на пари, ще ви позволи да купите това, което отдавна сте планирали. Отлично ще се развиват благотворителни събития, както и тържества и семейни празници.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Трябва да се заобиколите не само със симпатични, но и с надеждни хора. Вие толкова усърдно се стремите да спечелите благоволението на всички наоколо, че накрая може да останете сами. Съдбата щедро, ще ви дари в любовта. Има шанс да се влюбите страстно и в човек, с когото сте били приятели.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва да комуникирате повече с колегите, но разговорът с шефа, който сте планирали, отменете. Разбира се, искате да имате достойна заплата, но днес няма да промените нищо. Обстоятелствата не са благоприятни, за да удряте по масата и да изисквате увеличение. Вечерта ще ви донесе, много впечатляващи емоции в любовта.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се препоръчва да планирате дълги пътувания, дори и спешни. Как ще се получи да ги отмените, не се знае, но опитайте. Пенливият хумор на близък приятел, ще ви засегне. Е, не винаги трябва да сте с мрачно и сериозно лице. Освен това, нямате причина за тъга. Купете си по-голям портфейл, очаква ви печалба.

Станете почитател на Класа