Камелия и Цветин се награбиха

Камелия и Цветин се награбиха
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    04.01.2020
  • Share:

Втори януари е много важна дата от живота на фолкпевицата Камелия. И тя всяка година я отбелязва подобаваща, а чрез снимка направи съпричастни и нейните почитатели. 

 

На тази дата преди повече от 20 години пламва любовта й с Цветин, с който са заедно и до днес. Двамата демонстрираха любовта си със страстна целувка пред коледната им елха в луксозната им къща. Под елхата се виждат доста подаръци, които явно все още не са отишли до техните приятели. А ние научихме, че Камелия е верен приятел и всяка година изненадва всичките си дружки със скъпи подаръци.

 

 

Камелия много пъти е разказвала как Цветин е бил по-малък от нея и тя не е желала да имат сериозна любов, но той много дълго я ухажвал. След като се запознават, Цветин отива в София, за да бъде гвардеец. Камелия го последва, но понеже не иска да се справя сама с трудностите в столицата, с нея идва и майка й. Оттогава досега, въпреки всички слухове, въпреки че Камелия е изключително предизвикателна, провокативна и винаги желана, дори и след като прехвърли четиридесетгодишна възраст, тя и половинката й са все заедно.

 

Въпреки че мнозина не вярваха или дори се подиграваха, любовта на Камелия и Цветин устоя във времето и те доказаха, че любов наистина има. Напук на трудната професия на певицата, на разликата в годините, на проблемите и слуховете, те са заедно.Да име честита 23-та годишнина!

Станете почитател на Класа