52-годишна с тяло на девойка

52-годишна с тяло на девойка
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    08.01.2020
  • Share:

Близо 33 000 души я следват в Instagram, жените се възхищават на фигурата й, а мъжете искат да се срещат с нея. Лора е на 52 години и заради атрактивния си външен вид момчетата я смятат за два пъти по-млада.

 

 

Каква е нейната тайна? Тя просто привлича вниманието на другите и се наслаждава на семейния живот с мъж, за когото е омъжена повече от 20 години. А Лора насърчава здравословния начин на живот и помага на жени от всички възрасти да изглеждат стройни и прилепнали.

 

 

Спортът влиза в живота й след раждането на дъщеря ѝ. Тя започва да спортува преди 17 години. За нея било много трудно да отслабне след тежка бременност и започнала активно да посещава фитнес залата.

 

 

Днес тя изглежда наистина прекрасно! Жената признава, че е поласкана от вниманието на мъжете, които са с няколко десетилетия по-млади от нея.

 

 

Съпругът на Лора се гордее с нея! Той не приветства особено много популярността на съпруга сред младите хора, но признава, че се гордее с това как изглежда половинката му.

 

 

А Лора не се закача с момчетата, които постоянно я канят на среща. Основната й цел е да бъде здрава и красива, както и да помогне на жени, които не могат да се справят с наднорменото тегло.

Станете почитател на Класа