Първи думи Цитиридис

Първи думи Цитиридис
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    28.01.2020
  • Share:

Новият водещ и новото вечерно шоу вече са факт в ефира. Името на Николаос Цитиридис може и да е трудно за произнасяне, но дава заявка, че ще се запомни. Първото предаване стартира броени дни, след като Николаос беше обявен за титуляр на вечерния праймтайм, но въпреки това мрежата вече е пълна с майтапи по негов адрес: „Най-после грък да дойде у нас, все ние - у тях", „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши", Не го знам кой е този Индивидис" и „Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, ама поне да си беше сменил името този човек, ако живее 20 години тук!" са само част от колоритните шеги по адрес на водещия. [null] Наричат го още „Сиктиридис" и „Цикатридинис Супозиторис".

 

 

Може би затова и той реши да се пошегува със себе си и откри шоуто така: „Еееее,...добър вецер, казва се Ниоколаос Теодорос Илиас Цитиридис, иска благодари на ебитиви, це ми позволи говори смески по телевизор и да бъда лице на шоу. Първа моя смешка за вецерта е, .... Аз въобще не говоря по този начин. Добър вечер и добре дошли в Шоуто на Николаос Цитиридис". В първите минути на предаването Цитиридис не се спря с майтапите по свой адрес. „bTV винаги са били дръзки. Продуцентите първо измислили името "Шоуто на Николаос Цитиридис". Направили лого с това име, изпринтирали фланелки с логото и чак след това започнали да търсят водещ.

 

И кастингът протекъл така:

 

„Как се казвате?"

„Любо Жечев".

„Довиждане. Ще ви се „обадим".

 

Следващият, моля! Вашето име?"

„Башар Рахал".

„Еми, почти.

На косъм! Следващият моля!"

„Извинявайте, аз само нещо да питам".

 

„Как се казваш?"

„Николаос Цитиридис!"

„Нает си!"

 

„Знам, че трудно ще свикнете с това име. На мен самия ми отне много време, докато се науча да го изговарям, призна Цитиридис и допълни: „И понеже нямаме краварка, която да стои в левия ъгъл, там сме сложили името на шоуто да си го четете и да го запомните".

Станете почитател на Класа