Секси китайка на 52 г.

Лю Елин е на 52 години, но изглежда като 25-годишна млада красавица. Всички си мислеха, че това е ефект от фотошопа, но тя смая всички дори на живо. 

 

Сега ще ви разкажем повече за нея и ще ви разкрием тайната й за перфектно лице и тяло.

Лю Елин работи като библиотекарка, въпреки че не харесва такава заседнала работа. Тя стана известна, след като синът й реши да публикува в социалните мрежи снимка с нея. Всички помислиха, че това е неговата приятелка, но с изненада научиха, че това всъщност е майка му.

 

 

Лю Елин плува в езерото всеки ден  от 30 години насам, дори температурата да е под нулата. Според нея плуването тонизира тялото, тренира мускулите и е полезно за ставите. Ако то е в студена вода, тогава кожата се тонизира още повече.

 

 

Тя плуваше дори в Байкал и дори си направи фотосесия там при минусови температури.

 

 

 

Другата тайна на младостта й е спортът. Тя прекарва няколко часа във фитнеса и това личи от перфектната й фигура.

 

 

Все пак тя е наясно, че само със спорт не става, нужно е и правилно хранене. Тя хапва повече зеленчуци и по-малко месо. Вие ще можете ли да забравите вредните храни?

 

 

Според нея е важно душата и тялото да са в пълна хармония, а човек трябва да се усмихва по-често, да мисли позитивно и да сведе стреса до минимум. За съжаление това е много трудно за мнозина. Проблемите в работата и семейството се отразяват и на здравето, а така тялото остарява по-бързо.

 

 

Лю Елин практикува фрийдайвинг и задържа дъха си под вода колкото може по-дълго. Тя се гмурка без оборудване и смята, че е много хубаво всеки да си има хоби.

 

 

Китайката им татуировка на корема, с която е решила да прикрие белег от раждането или нещо друго.

 

 

Подобни примери са истинско вдъхновение да се грижите за себе си и да се зареждате с позитивизъм всяка сутрин. Не изключваме опцията в някоя от снимките да има фотошоп, но все пак е факт, че Лю Елин има перфектна фигура.

Станете почитател на Класа