Принц Хари с нова работа

Принц Хари с нова работа
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    29.01.2020
  • Share:

Принц Хари си намери нова работа! Или поне това гласи популярна шега в социалните мрежи. Фенове и знаменитости се шегуват в интернет, че Хари не е губил времето си и вече работи като майстор. Повод за шегата е нова реклама, в която модел, позиращ с отвертка в ръка, прилича изключително много на Хари. Rated People - онлайн платформа за наемане на професионалисти, привлече вниманието, след като фенове забелязаха приликата между модела в рекламното послание на компанията и дука на Съсекс, предава Business Insider.

 

Business Insider: Принц Хари най-сетне си намери нова работа - 0

 

Рекламата, която стана повод за шегите с принц Хари; Източник: Twitter Бившият британски депутат Марк Приск публикува в Twitter: „Добре е да видим, че дукът на Съсекс вече е намерил работа." "В крайна сметка, има семейство да издържа", отговориха от компанията в интернет, демонстрирайки чувство за хумор. Дукът и дукесата на Съсекс обявиха в началото на този месец, че планират да се оттеглят от кралските си задължения, за да заживеят като финансово независима двойка.

 

 

От Бъкингамския дворец отговориха на по-късен етап, че двойката няма да може да ползва в бъдеще титлите си и няма да взема участие в кралските задължения, тъй като ще живее както във Великобритания, така и в Канада. Феновете се шегуват, че Хари не си губи времето и вече прави стъпки към постигане на финансова независимост с отвертка в ръка. Том Резентал, британски актьор и комик, също се включи в забавлението. „По дяволите, принц Хари бързо си намери работа", написа той в Twitter. Един от феновете се шегува, че рекламата показва бъдещето на Хари, след като се отдели от кралското семейство. „10 години по-късно, преместването в Канада не върви така гладко...", шегува се потребител на социалните мрежи в интернет.

Станете почитател на Класа