Спяща блондинка скандализира

Спяща блондинка скандализира
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    19.02.2020
  • Share:

Жена реши да си подремне в самолета и заспа на седалката си веднга след излитането. На пръв поглед нищо необичайно – почти всички сме се възползвали от времето във въздуха, за да си наваксаме в почивката.

 

Въпреки това по редовете в салона се понесъл шепот: „Как не я е срам“.

Възмущението нараснало толкова много, че някои пасажери решили да заснемат какви ги върши младата жена. Тя пък продължавала да си спи най-невъзмутимо.

 

 

Клипът е разпространен в Инстаграм акаунта assengershaming, където неведнъж са показвали непристойно поведение на пътуващи в самолети.

На него се вижда как блондинката спи с високо вдигнати във въздуха голи крака. Мнозина смятат, че позата много прилича на ексцентричните шпагати на руската балерина Анастасия Волочкова .

Въпреки че по-голямата част от коментиращите реагират с чувство за хумор, има и такива, които са откровено ядосани от поведението на младата жена.

Други пък смятат, че случилото се е в реда на нещата и изтъкват, че жената не пречи на никого и – по-важното, не заема местата на други хора.

 

 

 

 

 

 

За съжаление името на пластичната дама не е известно. Тя спокойно си спала докато стигнала дестинацията си, а след това си излязла от самолета без никой от критиците ѝ да се осмели да влезе в директен конфликт с нея.

Read 220 times

Станете почитател на Класа