Луна стана Лили Иванова

Снощният старт на шоуто за имитации "Като две капки вода" наелектризира феновете пред малкия екран в буквалния смисъл на думата, особено след някои доста култови изпълнения.

 

Едно от тях гарантирано беше това на поп фолк дивата Луна, която където и да се появи, прави така, че да задържи вниманието максимално дълго. В случая словесния й сблъсък с журиращия Фънки бе неизбежен предвид обтегнатите им отношения още от шоуто "Биг Брадър".

 

https://zdrave.to/media/source/202002/1582623930_luna_1.jpg

 

Луна пресъздаде своята най-голяма любимка Лили Иванова, а Фънки я гледаше така, сякаш всеки момент ще припадне.

 

"Това е последният формат, в който влизам, и с него затварям цикъла, участвала съм във всички предавания. Горда съм, че влизам в шоуто в този 8-и сезон, защото това число е съдбовно за мен", разкри наскоро фолк дивата, която не остава длъжна в нито един момент на стрелите, които Фънки й изпрати.

 

https://zdrave.to/media/source/202002/1582623933_luna_2.jpg

 

Разбира се, той й даде ниска оценка и се опита да подиграе факта, че тя е подскачала по начин, неестествен за примата Лили Иванова.

 

Отговорът на Луна обаче, бе подкрепен и от останалите в журито - Хилда Казасян, Маги Халваджиян и Юлиан Вергов, а именно - че на младини голямата ни певица е имала точно такова сценично поведение.

 

https://zdrave.to/media/source/202002/1582623937_luna_4.jpg

 

"Вече може да ми казвате Лили. Тя е моята любимка! Обичам те, Лили!", изпадна в еуфория Луна пред слисаните погледи на всички. А следващия образ, който ще пресъздава след седмица, е този на американската кънтрипевица Доли Партън.

Станете почитател на Класа