Мис България побесня

Мис България побесня
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    24.03.2020
  • Share:

Тамара Георгиева побесня жестоко след последните писания за себе си в публичното пространство, особено сега, когато притеснението около коронавируса нараства с часове.

 

Според скорошно тиражирани информации Мис България 2017 е в трепетно очакване на първата си рожба. И щеше да е прекрасна новина, ако не беше измислена. 

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1584827874_tamara_3.jpg

 

"Дано един ден и това се случи, но за момента няма какво да ми честитите. Поредната фалшива новина", заяви пред нас Катя Роуз, която е майка на приятеля на Тамара - Стивън.

Единственото вярно в случая се оказва, че Тамара и Стивън са все така щастливи заедно, което даже не е и новина, тъй като това е факт от последните пет години насам. Двамата вероятно обмислят да станат родители, но когато това се случи, сами ще го потвърдят.

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1584827874_tamara_4.jpg

 

Припомняме, че Тамара Георгиева вече живее в Барселона заедно с приятеля си Стивън, който учи там. По време на ваканциите пък, двойката се връща с удоволствие в родината си. Както вече казахме - двамата са заедно повече от 5 години и следващата крачка, която очакваме от тях в най-скоро време е - да вдигнат тежка сватба.

Станете почитател на Класа