Точният срок за края на епидемията COVID-19

Kоронавирусната епидемия няма да спре дори след като до 80% от населението на света вече e прекарало вируса

 

 

Известният лекар, телевизионен водещ и автор на книги за здравето Евгений Комаровски обяви крайните срокове за завършване на коронавирусната пандемия COVID-2019 и призова за пълно спазване на карантинните ограничения.

Лекарят записа нов видеоклип и го публикува на своя канал в YouTube. В новия епизод телевизионният водещ отговори на популярни въпроси за коронавируса и обясни какви са ефективните мерки за предотвратяване на заболяването. 

"Повечето епидемиолози са съгласни, че ще бъде възможно да се успокоите, когато в продължение на 28 дни в държавата ви не бъде диагностициран нов случай на болестта. 

 

Д-р Комаровски посочи точния срок за край на епидемията COVID-19 - 0

 

Естествено, всичко трябва да бъде спокойно и няма да има риск  да ви бъде донесен от друга държава [вируса] “, По този начин Евгений Комаровски очерта точните срокове за приключване на коронавирусната епидемия.

Според него коронавирусната епидемия няма да спре дори след като до 80% от населението на света вече e прекарало вируса. Комаровски е уверен, че можете да се предпазите от болестта, като спазвате карантинните ограничения. Лекарят също призова да излизате възможно най-рядко.

Китайските власти съобщиха за огнище на неизвестна пневмония, причинена от нов тип коронавирус в Ухан в края на декември 2019 г. В момента нито един случай на заболяването не е регистриран в Китай. Руската федерация предприема всички необходими мерки, за да предотврати разпространението на вируса.

Станете почитател на Класа