Мира Добрева е неузнаваема

Мира Добрева напоследък е доста активна в социалните мрежи, а причината основно е социалната изолация, обхванала не само България, но и почти целия останал свят.

 

Чаровната тв водеща, която преди няколко месеца намери кученце, което веднага прие като член от семейството си, днес е по-изобретателна отвсякога в негово присъствие.

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1585654910_mira_4.jpeg

 

Наскоро, подвлстна на всеобщата "мода" де са снимаме с маски, и Мира се отчете, но за разлика от други - в доста, доста интересна компания. Едно е сигурно - Мира спазва забраните и има завидна дисциплина.

Също така и не се притеснява да се пуска и редовно без грим в мрежата - за радост на многобройните си последователи.

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1585654910_mira_3.jpeg

 

"Все си мислех, че свършекът ще започне от Природата. Ще изчезнат, струваше ми се, дърветата; розите ще спрат да пъпят; тревата ще е като прегоряла; вятърът ще замирише на ръждиво, в моретата ще е мъртвило; в небето няма да се реят птици.

Подозирах, че последни ще останем ние. Пък то навън се пълни, ражда, бухва се от изобилна пролет, цъфтят дървета и цветчета...
Природата, така уханна, е нехайна за неволите човешки.

И в това е най-голямата надежда. Щом има слънце да огрее и вода да плисне, щом има вятър да повее и земя да изпъшкули дини и домати, чушки и череши, моркови, малини...

Все ще има начин през това да минем. И да се събудим преродени", пише журналистката под фотосите.

Станете почитател на Класа