Черната Златка се подигра с ген. Мутафчийски

Черната Златка се подигра с ген. Мутафчийски
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    09.04.2020
  • Share:

Плеймейтката Златка Димитрова показа гражданската си позиция относно извънредните мерки в страната ни и личната си симпатия към ген. Мутафчийски. 

 

Прекалената й загриженост я вкара в обсега на злобни коментари, които нямат утихване. В социалните мрежи са силно възмутени от действията на скандалната плеймейтка и я осъждат с масово порицание. 

 

https://zdrave.to/media/source/202004/1586255721_4d.jpg

 

Чернала Златка и новият й любовник си направиха тениски с лица на генерала и надпис "остани си вкъщи". И написа: "Зад усмивките понякога се крият тежки мисли и моменти. Намираме се в изключително труден период. На всички ни е неприятно да нямаме свободата, с която бяхме свикнали. Страхуваме се от утрешния ден, въпросите са повече от отговорите. Всеки казва, че и това ще мине. Ще мине, но по-важно е какви поуки ще останат след това. Нека оценим живота, здравето, близките си, шансовете да прегърнеш някой или просто да му стиснеш ръката. Нека се смирим, да бъдем по-разбиращи и добри. Вече да не бъдем просто хора, а човеци". 

 

Хората в интернет пространството недоволстват от факта, че точно скандална плеймейтка ще ги учи на съвест и ще се опитва да налива мозък в главите. "Какво безобразие е да си сложиш лика на този човек - ген. Мутафчийски, върху силиконовите си цици, които неведнъж е виждала цяла България", гневят се те.

Станете почитател на Класа