Сестрата на Преслава шашна...

Сестрата на Преслава шашна...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    31.05.2020
  • Share:

Народната певица Ивелина Колева реши да последва примера на известната си сестра Преслава и да се стегне за лятото. 

 

Фолкпевицата Преслава не спира да споделя в почитателите си, че всеки ден прави домашна тренировка за поддържане на перфектното си тяло. Досега нейната сестра не събираше смелост да влезе във фитнес залата, но сега сме изненадани да видим какво се е научила да прави. 

 

 

Наред с познатите упражнения за отслабване и стягане, Ивелина изумява с упражнение, което малцина умеят така добре. Тя прави без затруднение челна стойка, изправя се на глава и с краката си вдига огромна надуваема фитнес топка. 

Звездата на "Пайнер" е решила да се отърве от излишните килограми, които я преследват през целия й живот. Нейната сестра Преслава й служи за пример, след като и тя в началото на кариерата си беше по-пухкава, след което успя да драстично да отслабне и да се чувства добре в кожата си.

 

 

Ивелина има вече пораснала дъщеря, но не живее с бащата от няколко години. Още щом започна да се занимава професионално с музика отношенията им пропаднали и решили да се разделят. Той е участвал в клипа "И когато съмне" на Преслава.

Станете почитател на Класа