Трифонов удари на камък!

Трифонов удари на камък!
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    31.05.2020
  • Share:

Слави Трифонов е започнал да пести от предавания в телевизията си. Първото шоу, което пада под ножа, е „Вечерта на актьорите“.

 

То бе и първото, по което екипът спря да работи след обявяването на извънредното положение в средата на март. Паузата уж трябваше да е временна, но се оказа за постоянно – коментира изданието.

 

Самият Слави Трифонов преди няколко дни обяви в ефира на създадената от него телевизия, че „Вечерта на актьорите“ е свалена от програмата. Предаването му излизало твърде скъпо, защото освен Краси Радков, Иво Сиромахов и Мариан Бачев в нея участие имаха и поддържащи, по-слабо известни актьори, които също взимаха хонорари, макар че с почти нищо не допринасяха за рейтинга на предаването, пише "Уикенд". 

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1565510841_slavi1.jpg

 

Освен това във всяко издание участваха и гост-звезди от ранга на Криско, Фики и Тони Стораро, Жана Бергендорф и др., което също изисква допълнително заплащане.

 

Вместо да продължава с тази мъка, Дългия взел мъдрото решение да се раздели с шоуто. Последното предаване бе излъчено на 16 март. След това на мястото му в понеделник вечер започнаха да текат повторения, а вече и те отпадат от програмата. На негово място излиза публицистичното предаване „Студио Хъ“. Скоро собствено предаване в телевизията на Трифонов ще прави Шкумбата.

Станете почитател на Класа