Владо Пенев с шокира с...

Владо Пенев с шокира с...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    01.06.2020
  • Share:

Актьорът Владо Пенев разкри любопитни неща за себе си по време на извънредното положение в страната, което падна преди броени дни. Той сподели по какъв начин се е спасил от спиране на динамиката, на която е бил свикнал преди това. 

Няколко дни преди обявяването на извънредното положение звездата от "Откраднат живот" започнал неотложен ремонт в апартамента си, но покрай многото ангажименти смятал, че ще полудее. Тогава се случило нещо, което му помогнала да прескочи този трап.

 Владо Пенев бяга от България...

Владо се хванал с няколко представления, както и снимки на "Откраднат живот", но се наложило да направи ремонт на жилището си. Подхванал всичко накуп и смятал, че няма да издържи. Точно в този момент обявии извънредното положение в страната и работата му секнала. И имал повече време да завърши ремонтните дейности, които не търпели отлагане. 

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1590734812_1koritsa.jpg

 

"Преди една година, точно по това време, бяхме в Милано, за да гледаме Соня Йончева. Тя беше болна и не пя, но все пак гледахме представлението в Миланската Ла Скала. Беше изключително. И сега се забавлявам по някакъв начин с това", разказа той.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202005/950/1590734811_1.jpg?_=1590746396

 

"Театърът - такъв, какъвто го познаваме ние, е, за да се случва на живо, в пряк контакт. Всичко останало вече е измислено. Имаме кино, имаме телевизия... Ако искаме да имаме театър, той трябва да се случва в театралните зали на живо", сподели актьорът пред Диана Любенова. 

 

"Плаши ме готовността на хората да влязат в театъра, да се върне онова желание да влизат в театъра и да общуват през театъра с любимите си артисти, с любими теми, с неща, които ги вълнуват, сподели Владо Пенев.

Станете почитател на Класа