Кали разтърси Миглена с...

Кали разтърси Миглена с...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    03.06.2020
  • Share:

Поп фолк дивата Кали явно се намира в един от онези преломни моменти в живота, в които равносметките натежават и променят хода на фактите, които в нейния случай са повече от потресаващи. 

 

В скорошно интервю, което тв водещата Миглена Ангелова за онлайн варианта на емблематичното си ток шоу "Искрено и лично" , популярната изпълнителка й признава за поредица от лични проблеми, включително и тежко автоимунно заболяване.

 

https://zdrave.to/media/source/202006/1590961361_megi.png

 

Певицата, която в периода на социална изолация се посвети изцяло на себе си и на здравословното си състояние, уточни, че става дума за тиреоидит на хашимото, което в в нейния случай, за щастие, "не е толкова сложно". Оказа се, че тя е изпитвала изключителен дискомфорт не само във физически аспект, но най-вече в психологически и емоционален.

В хода на откровенията пред Миглена Ангелова, Кали намекна, че обмисля да напусне "Пайнер", тъй като се чувства неудовлетворена от песните, които изпълнява или е пяла до момента.

"Музика не правя. Смятам, че последните години има много комерсиално отношение към музиката, което "осакатява" душата ми. Моето усещане е съвсем различно от това, което съм направила дотук... Прави ми се музика, която да е духовно ориентирана, искам да има много българщина в нея, да е спокойна, да не е толкова динамична. За съжаление обаче, това не се продава", споделя с тъга изпълнителката. И добавя още:

 

https://zdrave.to/media/source/202006/1590961418_maxresdefault.jpg

 

"Може би трябва да започна да работя сама, за да нямам шеф. Не искам да поставям музикалната компания, с която работя, в конфликт с мен. И аз не искам да влизам в конфликт с тях, защото 10 години криво-ляво сме работели добре, разбирали сме се, не сме имали никакви конфликти, помагали сме си един на друг", откровена бе певицата. В крайна сметка, тя вече е взела решение и в момента не е част от фирмата.

Извън музиката, в личен план положението за Кали също се оказва много сложно, защото майката на бившия й мъж я мразела "вдън душата си".

 

 

 

 

"Смятам, че всичките ми връзки са били ползотворни за мен като това как да се развия като човек", казва тя. От третата си връзка с младия Владимир се научила на това как да се държа със синовете си.

"Добре, че Бог ми изпрати тази любов с този инфантилен човек и с неговата майка, която ме мрази вдън душата си, защото ако не се бях срещнала и не бях преживяла този период от живота си с тях, сигурно щях да бъда ужасна майка", сподели още с болка певицата, която е майка на общо три момчета./

Станете почитател на Класа