Сашо Кадиев заживя с любовницата след жесток скандал!

Отношенията между Александър Кадиев и жена му Таня Тончева стават все по-сложни и по всичко изглежда, че актьорът е на път да се раздели с пищната красавица, а причината е просто смайваща.

 

Така редят горещи слухове за артистичната двойка, който със сигурност не се нравят на майката на Кадиев - Катерина Евро, която харесва много снаха си и недоумява как синът й допуска да я загуби.

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1594622701_drama_sled_semeen_skandal_sasho_kadiev_zajivia_s_liubovnicata_v_manastirski_livadi_1.jpeg

 

Екзотичната пловдивчанка, която преди 5 години роди дъщеря на актьора, вече се чувства все по-самотна и все по-нещастна до него, а причината не са само несходства в характерите. От скорошни папарашки снимки на "Уикенд" се вижда как Кадиев флиртува откровено със засукана брюнетка в закътано заведение в Южния парк, а това със сигурност е било капката, която преляла чашата на Таня.

 

Красавицата неведнъж е споделяла, че когато се карат със Сашо, тя често си взима багажа и отива в родния си Пловдив. "Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два-три дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж", признава брюнетката в интервю преди година.

 

Стават ясни и причините за споровете между двамата - битовизми. "Споровете ни възникват основно, ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми...", признавала е още хореографката.

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1594623096_2112053136.jpg

 

Двамата често се спречквали и заради видеоигрите, към които водещият бил пристрастен. Досущ като някой тийнейджър, той всеки ден с часове висял пред компютъра и играел различни приключенски игри.
Напоследък Кадиев все по-често бил забелязван в столичния квартал "Манастирски ливади", пише още изданието. Любопитна подробност е, че катастрофата с тир, която водещият претърпя съвсем наскоро, е била именно в този район, а обясненията му след това били, че злополуката се случила, докато отивал на работа. Този факт разкри, че водещият не е нощувал в родния си дом в Кокаляне, където живееше с Катето Евро, Таня и малката Катерина. Най-вероятно е бил при любовницата си.

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1594623095_768x.jpg

 

Съвсем наскоро Сашо откровено призна,че не желае да сключи брак с Таня, тъй като не бил убеден, че е срещнал точната за себе си жена. "Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува", шокира с признанието си актьорът.

Показателно за отношенията им е, че Таня е изтрила всички свои снимки със Сашо в социалните мрежи. Липсата им още повече подклажда мълвата за евентуалната им раздяла.

Станете почитател на Класа