Меган мрази Кейт до полуда защото…

Въпреки факта, че 38-годишната Кейт Мидълтън и 38-годишната Меган Маркъл винаги изглеждаха приятелски настроени на публично място, „зад кулисите“ нещата изобщо не са така и за никого не е тайна, че връзката им всъщност е доста напрегната.

 

 

Припомняме, че преди време стана ясно, че Меган съсипала семейството на Кейт и принц Уилям. Освен това се разбра, че бившата холивудска актриса жестоко е прецакала херцогинята на Кеймбридж, която и до ден днешен е бясна за това.

Сега обаче изплуваха още скандални и пикантни тайни от Бъкингамския дворец, от които става ясно защо Меган толкова много мрази Кейт.

Нов откъс от книгата „В търсене на свобода: Хари, Меган и сградата на модерното кралско семейство“, публикуван в британския вестник The Sunday Times, се фокусира върху отношенията между принцовете Уилям и Хари, както и техните съпруги Кейт и Меган. 

 

 

Така авторите й Омид Скоби и Каролин Даран пишат, че херцогинята на Кеймбридж не е направила нищо, за да преодолее пропастта във връзката между съпруга й и брат му, а също и да помогне на Меган да влезе в кралското семейство.

В книгата се твърди, че предполагаемото влошаване на отношенията между Хари и Уилям започнало, когато Уилям изразил загриженост за това колко бързо се развиват отношенията на брат му с Меган.

„Той искаше да се увери, че тя има правилните намерения и брат му да не е „заслепен от страст“.

Разбира се, това не беше нейна отговорност, но Кейт не успя да преодолее това разцепление между Хари и Уилям. Тя беше много отдадена на съпруга си и на семейството му“, пишат авторите на книгата.

 

 

В същото време те отбелязват, че въпреки факта, че пресата непрекъснато измисляла огромни скандали между двете херцогини, между тях няма пряка вражда.

„Меган се примирила с идеята, че тя и Кейт не са били най-добри приятелки. Връзката им не е напреднала много, откакто започна да се среща с Хари.

Вероятно Меган отначало е разбрала предпазливостта на Кейт, която не бързаше да сключи близко приятелство с нея. Но дори след като Меган се омъжи за Хари и стана старши член на кралското семейство, те не станаха по-близки. 

 

 

Цветята, които Кейт изпрати за рождения ден на Меган, бяха прекрасни, но тя би предпочела Кейт да й помогне по време на най-трудните моменти, които изживя в кралското семейство“, пишат авторите на книгата.

Според тях Кейт смятала, че тя и Меган нямат много общо, освен че живеят заедно в двореца Кенсингтън.

 

 

„Гордостта на Кейт и Уилям беше очевидна за херцозите на Съсекс. Въпреки това херцозите на Кеймбридж им бяха истински приятели по времето, в което Хари и Меган бяха във Великобритания, но предателството им развали всичко“, допълват авторите на книгата.

Станете почитател на Класа