Разпада ли се "Пайнер"?

Три от емблемите на лидера в лекия жанр “Пайнер” напускаха компанията в рамките на една седмица. Крак повлече Мария, която обяви, че спира с музикалния шоубизнес и се преквалифицира в Ютюбър, Инстаграмър и инфлуенсър.

 

Малко след това се разбра, че и Малина вече няма договорни отношения с димитровградската чалга люпилня.

Миналия петък тръгнаха спекулации и за бъдещето на Деси Слава във фирмата на инж. Митко Димитров. Ангелогласната звезда не остави феновете си дълго да се чудят и потвърди тиражираната информация.

 

 

Мария обяви, че спира с музикалния шоубизнес и се преквалифицира в Ютюбър, Инстаграмър и инфлуенсър

"Реших да продължа напред сама. Изказвам своята благодарност към целия екип на фирмата за работата ни през изминалите 5 години. Надявам се да оправдая подкрепата на почитателите си с още много нови и хубави проекти", заяви Деси.

 

001sa

 

Припомняме, че певицата от Раднево къса за втори път с фирма "Пайнер" по свое желание. Момичетата вече ще се продуцират и продават за участия без да смятат процента към началника си. Така те няма да отчитат горница на мастития продуцент и потенциалните им участия ще се увеличат, защото могат да лавират в хонорарите.

По-рано договори не подновиха Есил Дюран и Емилия. Галин и Константин пък основаха свои компании, съответно „Алфа Мюзик“ и „Фирмата“.

Станете почитател на Класа