Глория побесня

Миналата седмица новината, че Глория се е събрала отново с бизнесмена Йордан Джермански гръмна навсякъде, но това, което последва като реакция от самата поп фолк дива, е меко казано покъртително.

 

Оказва се обаче, че примата на родния поп фолк е направо бясна на медийните интерпретации за развоя на събитията в личния си живот, защото към днешна дата те напълно не отговарят на истината.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596435582_1596016257_gloriya_808246413562411477_original.jpg

 

"Не съм се събирала с никого! Когато веднъж отрежа някого, то е завинаги! Няма път назад", така Глория коментира слуховете, че пак е с милионера Йордан Джермански, пише "Уикенд".
"Глория отново се е върнала при него и пак носи пръстена с диамант", тази мълва се разнесе сред фолк гилдията в началото на миналата седмица, а в причина за тези реакции се превърна старо телевизионно интервю отпреди пандемията с Глория, в което тя с гордост демонстрира годежния си пръстен.

И въпреки че разговора е с изтекла давност, успя да подведе мнозина в светските среди, но в крайна сметка реалната история при Глория е далеч от описвания сюжет.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596435454_640_gloriya2.jpeg

 

Глория даже няма никакво намерение пак да се връща при Джермански, а и неведнъж е изтъквала пред свои приятели, че бизнесменът не можел да укроти бурната си ревност към изявите й на сцената. Според запознати обаче истината е малко по-различна. Мълви се, че звездата на фолка спипала милионера да й кръшка. Баровецът поддържал паралелна връзка с 22-годишна сервитьорка от хитово столично заведение, на която даже плащал наема на апартачента.

Атрактивният плейбой до последно отричал за изневярата си, но Глория била непреклонна и върнала годежния пръстен. В момента Джермански бил официално с младата девойка, с която даже май и живеел.

"Той си е такъв – винаги има по няколко жени. Преди време беше гадже с Ирен Онтева и не спираше да й изневерява. Даже по едно време беше едновременно и с манекенката, и с фолк певицата", разказват негови познати.

Станете почитател на Класа