Увисналия задник на Джей Ло

Увисналия задник на Джей Ло
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    27.09.2020
  • Share:

Красавицата Джей Ло почти всеки ден показва тонизираното си еластично тяло на своите фенове в Instagram. Дори млади момичета могат да завиждат на такива снимки на Дженифър. Но не е тайна, че снимките на звездите на личните им страници са малко по-различни от реалността. Така се случи и с Дженифър Лопес. Папараци заснеха Джей и Алекс Родригес на плажа, където прекараха целия ден. И направиха няколко снимки на певицата и актриса в бикини. Разбира се, фигурата на Дженифър не се оказа толкова съвършена, както мнозина смятаха. Задните й части не са толкова еластични, бедрата й са по-пълни, отколкото на снимките в социалните мрежи и не можете да увиете ръце около кръста й.

Но все пак трябва да се признае, че за нейната възраст (а тази година Дженифър навърши 51 години) тя все още изглежда страхотно. И ежедневните тренировки много й помагат в това. Например, коремът на Лопес е плосък, а тялото, въпреки обема, изглежда стегнато. За да оправдаем Джей Ло, можем също да кажем, че каквото и да се каже, по време на карантината тя е загубила малко предишната си форма. И досега тя просто е нямала време да я възстанови.

 

Папараци щракнаха увисналия задник на Джей Ло СНИМКИ - 0

 

Очевидно тя, както и мнозина, по време на самоизолацията не се отказвала от нездравословна храна. Така че още малко работа във фитнеса - и тялото й ще стане наистина перфектно.

Станете почитател на Класа